<h1>Har du fått faktura for Digitalpakken?</h1>

For mange små og mellomstore bedrifter er markedsføring bare et nødvendig onde, og noe man ikke har ekspertise på selv. Vi hjelper gjerne med å få på plass det aller viktigste, slik at du får kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett. Digitalpakken vår inneholder tre vitale deler.

Digitalpakken på 1-2-3.

1 – Google-profil

Visste du at hele 46 prosent av alle Google-søk retter seg lokalt? I snitt ender over 80% av disse lokale søkene opp i kjøpshandlinger i løpet av noen timer. Mange av disse klikker seg ikke en gang videre før de tar kontakt – de tar kontakt direkte gjennom Google-profilen. Dette betyr at du med en optimalisert Google-profil ligger fremst i løypen og er godt skodd for å kapre din andel av kunder i lokalmiljøet. En Google-profil er et av de første markedstiltakene vi gjør for våre kunder.

En optimalisert Google-profil bidrar til god informasjonsflyt, høyere trafikkandel fra Google og større kjøpsvilje hos kundene. Vi skreddersyr deres egen profil med relevante innlegg om deres tjenester og produktkataloger med oversikt over deres viktigste varer eller tjenester. Vi kan også garantere informasjonsflyt ut mot deltagere til relevante arrangementer eller andre begivenheter.

2 – Analyse av nettstedstrafikk

Ved hjelp av Google Analytics analyserer vi trafikken til nettsiden. Her ser vi blant annet hvilke kanaler trafikken kommer fra, hvilke sider som er mest besøkte, gjennomsnittstiden de besøkende bruker på siden og hvilke handlinger de foretar seg. Ut ifra dette kan vi se tendenser og gi gode råd om endringer som blant annet kan gi lengre lesertid eller flere konverteringer. Hvis du har fått en ny hjemmeside eller ikke har Google Analytics liggende inne på siden per i dag – så ber vi deg om å ta kontakt slik at vi kan sette opp dette for dere.

3 – Rådgivning

I tillegg til digitale tjenester inneholder denne pakken våre objektive vurderinger av dine eksisterende avtaler hos andre aktører, og mulighet for forhandling av disse. Du har også muligheter for å henvise telefonselgere til oss. Slik unngår du overprising, og kan være sikker på at du alltid har gode avtaler i bunn.

Ønsker du å gjøre endringer?

Har dere behov for å gjøre endringer i informasjonen som ligger på deres Google-profil eller kanskje dere bare ønsker en trafikkrapport for å se effekten av løsningen?

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre dyktige seniorrådgivere. Her kan du også få hjelpe med inngående analyser av nettstedstrafikk og objektiv vurdering av eksisterende avtaler du har innen digital markedsføring. Vi ser frem til å høre fra deg.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?