<h1>Har du fått faktura for Google Synlighet?</h1>

Lokal synlighet fører til flere salg.

Visste du at hele 46 prosent av alle Google-søk retter seg lokalt? I snitt ender over 80% av disse lokale søkene opp i kjøpshandlinger i løpet av noen timer. Mange av disse klikker seg ikke en gang videre før de tar kontakt – de tar kontakt direkte gjennom Google-profilen. Dette betyr at du med en optimalisert Google-profil ligger fremst i løypen og er godt skodd for å kapre din andel av kunder i lokalmiljøet. En Google-profil er et av de første markedstiltakene vi gjør for våre kunder.

Vis bedriften fra sin beste side.

Det er uhyre viktig å ha kontroll på hvilken informasjon dine faste kunder og potensielle nye kunder finner om din bedrift på Google. Med en Google-profil, deler du oppdatert bedriftsinformasjon som adresse, telefonnummer, nettsted og åpningstider, slik at kundene lett kan finne og komme i kontakt med din bedrift. Gode bilder, oppdateringer og kommunikasjon er viktige elementer å ha med i deres Google-profil. Du kan samhandle med kundene dine, legge inn bilder og video og selvfølgelig vise hvor du holder til.

Skap god informasjonflyt.

En optimalisert Google-profil bidrar til god informasjonsflyt, høyere trafikkandel fra Google og større kjøpsvilje hos kundene. Vi skreddersyr deres egen profil med relevante innlegg om deres tjenester og produktkataloger med oversikt over deres viktigste varer eller tjenester. Vi kan også garantere informasjonsflyt ut mot deltagere til relevante arrangementer eller andre begivenheter.

Trenger dere å utføre endringer?

Har dere behov for å gjøre endringer i informasjonen som ligger på deres Google-profil eller kanskje dere bare ønsker en trafikkrapport for å se effekten? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre dyktige rådgivere.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?