Har du fått faktura for Google Synlighet?

Lokal synlighet fører til flere salg.

Vi har lang erfaring med optimalisering og administrasjon av Google-profiler. Med oss på laget er du forsikret om at dine faste kunder og potensielt nye kunder alltid finner oppdatert og riktig informasjon om deres bedrift i Google Søk og på Google Maps.

Visste du at hele 46 prosent av alle Google-søk retter seg lokalt? I snitt ender over 80% av disse lokale søkene opp i kjøpshandlinger i løpet av noen timer. Mange av disse klikker seg ikke en gang videre før de tar kontakt – de tar kontakt direkte gjennom Google-profilen. Dette betyr at du med en optimalisert Google-profil ligger fremst i løypen og er godt skodd for å kapre din andel av kunder i lokalmiljøet. En Google-profil er et av de første markedstiltakene vi gjør for våre kunder.

Vis bedriften fra sin beste side.

Google gjør stadig endringer i sine produkter. Dette fører til at det tidvis dukker opp helt nye funksjoner samtidig som andre funksjoner fases ut. I takt med dette endrer gjerne Google sine retningslinjer for søkemotoren. Disse endringene vil kunne føre til at man blir lavere prioritert i søket dersom man ikke henger med i svingene og retter seg etter endringene. Ved at vi holder oss faglig oppdatert slipper dere å bekymre dere for et slikt utfall – samt at dere slipper å bruke deres egen, verdifulle tid på dette.

Vår optimalisering følger en detaljert sjekkliste som sikrer at dere får mest mulig igjen for tjenesten dere har hos oss.

  • Bedriftsinnlegg – Vi utvikler minimum tre innlegg på opptil 300 tegn som beskriver bedriftens viktigste salgspoenger eller nøkkelprodukter.
  • Bedriftsbeskrivelse – Beskrivelse av deres virksomhet gjør det enklere for potensielle kunder å velge dere.
  • Produktgalleri – Vi setter opp produktgalleri for deres varer eller tjenester der kunden kan navigere seg alle deres produkter og tjenester direkte gjennom Google-profilen.
  • Bilder selger! – Vi legger til bilder, videoer, logo og annet viktig grafisk innhold dere ønsker å fronte.
  • Flere tjenesteområder – Vi legger inn geografiske nedslagsfelt for dere – slik at dere har størst sjanse for synlighet i områdene dere faktisk opererer i.
  • Nye funksjoner – Vi holder oss oppdatert på nye funksjoner slik at dere ikke havner bakpå i det digitale kappløpet.
  • Endringer – Vi sørger for at dere ligger med korrekt informasjon i form av telefonnummer, kartplassering, åpningstider, adresse o.l. Dere har i tillegg til dette tilgang på ubegrenset antall endringer gjennom hele avtaleperioden.
  • Trafikkrapporter – Vi sender dere gjerne månedlige eller kvartalsvise trafikkrapporter med tolkning av deres nøkkeltall.

Opplev forskjellen! 📈

Under ser du forskjellen på en Google-profil som ikke er optimalisert kontra en som er det. Om du gjør et raskt Google-søk på Sunt Rett Hjem vil du også kunne se hele profilen med alle elementer i fra listen over.

Bilde av sundt rett hjem

Skap god informasjonflyt.

En optimalisert Google-profil bidrar til god informasjonsflyt, høyere trafikkandel fra Google og større kjøpsvilje hos kundene. Vi skreddersyr deres egen profil med relevante innlegg om deres tjenester og produktkataloger med oversikt over deres viktigste varer eller tjenester. Vi kan også garantere informasjonsflyt ut mot deltagere til relevante arrangementer eller andre begivenheter.

Trenger dere å utføre endringer?

Har dere behov for å gjøre endringer i informasjonen som ligger på deres Google-profil eller kanskje dere bare ønsker en trafikkrapport for å se effekten? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre dyktige rådgivere.

Har du noen spørsmål til våre tjenester?