Har du fått faktura for Google Ads?

Effekten av Google Ads.

Hvor begynner de fleste å lete når de trenger tjenester eller produkter? Svaret er som oftest Google. Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Google Ads er betalt annonsering i Googles søkemotor og et svært effektivt salgsverktøy.

Vi skreddersyr treffsikre annonser med spesifikke søkeord basert på hva dine potensielle kunder er ute etter, slik at din bedrift blir synlig i søk. Google Ads er en lønnsom, effektiv og målbar markedsføring, og du betaler for fysiske klikk til din nettside eller gjennomførte anrop på telefonnummer.

Husk at uansett hvor gode produkter du har, er det ikke gitt at de selger seg selv. Vi tilpasser innhold i annonsen slik at den effektivt treffer akkurat dem du er ute etter. Det beste med en annonsekonto er at den er «levende» og kan bearbeides kontinuerlig for å oppnå beste mulig resultat

Hvorfor har du fått faktura på Google Ads?

Dersom du har mottatt faktura fra oss merket med Google Ads – så er dette enten fordi du nylig har inngått en skriftlig avtale med en av våre konsulenter eller at ditt abonnement har fornyet seg. Vi har abonnementsløsninger på våre Google Ads-kampanjer. Dette slik at vi i en travel og hektisk hverdag kan ligge i forkant med annonseringen og jobbe proaktivt inn mot neste annonseperiode.

På denne måten slipper vi å stanse annonsene deres i perioder der det er hektisk slik at man nødvendigvis ikke får tatt noen manuell gjennomgang.

Mint Media er stolt over å være en sertifisert Google Partner

Google Partners-merket er et bevis på at vi har bestått sertifiseringeksamener for Google Ads-produkter og har oppdatert produktkunnskap. Vi har med andre ord gjort oss fortjent til det.

Denne sertifiseringen er en trygghet for deg som kunde og et kvalitetsstempel på at byrået leverer høy kvalitet i vårt arbeid med Google sine egne produkter.

Kom i kontakt med oss.

Ønsker dere å gjøre justeringer på deres aktive Google Ads-kampanje? Ønsker dere å endre budsjetter eller kanskje bare en rask gjennomgang av trafikken? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en våre drevne seniorrådgivere.

Har du noen spørsmål til våre tjenester?