Har du fått faktura for medierådgivning?

Medierådgivning er smart for deg som ønsker å spare penger og samtidig ønsker å få de beste digitale løsningene til best mulig pris. Syns du det er vanskelig å velge mellom dagens markedsføringsmuligheter? Vi hjelper deg med å velge tjenester og leverandører som skaper verdi for din bedrift.

Grundig gjennomgang for å unngå sugerør i kassen.

Vi går gjennom alle mediekanaler du bruker, og ser hvor du får mest igjen for markedsføringsbudsjettet. Vi gir deg kvalifiserte råd og utarbeider en effektiv markedsplan. På denne måten unngår du å ha unødvendige og verdiløse sugerør i pengekassen.

I tillegg til rådgivning hjelper vi deg gjerne med å planlegge og gjennomføre dine markedsaktiviteter. Vi går bredt ut og ser på alle kanaler der du kan treffe dine kunder – enten det er gjennom kampanjer i sosiale medier, eller annonsering i tradisjonelle fagblad.

Merket nedgang i antall telefoner?

Kanskje har dere allerede merket at antallet telefonforespørsler fra andre aktører har blitt kraftig redusert? Ønsker dere en gjennomgang av din avtale på medierådgivning? – fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre konsulenter.

Har du noen spørsmål til våre tjenester?