Barratt Due musikkinstitutt opplever harmoni i digitale kanaler.

Barratt Due musikkinstitutt ble grunnlagt i 1927 av pianisten Mary Barratt Due og fiolinisten Henrik Due. Siden dette har Barratt Due musikkinstitutt gitt sine elever og studenter mulighet til å utvikle seg innenfor klassisk musikk – fra musikkbarnehage til konsertpodium. Kjente artister som Alexander Rybak, Didrik Solli-Tangen og Catharina Chen har tatt sin musikkfaglige utdanning ved Barratt Due.

Musikkinstituttet består av flere avdelinger som gir undervisningstilbud på et svært høyt nivå innen klassisk musikk fra spedbarnsalder til høyskolenivå.

  • Høyskolen Barratt Due – Her tilbys bachelor- og mastergrad i utøvende klassisk musikk, samt videreutdanning innen pedagogikk og didaktikk.
  • Unge Talenter Barratt Due – Et fordypningsprogram innen klassisk musikk for svært motiverte og talentfulle barn og unge i alderen 13-19 år.
  • Musikk på Majorstuen – Et unikt undervisningstilbud for barn på 5.-10. trinn, og er et samarbeid mellom Majorstuen skole og Barratt Due musikkinstitutt.
  • Musikkskolen 6-9 år – Individuell undervisning innen utøvende klassisk musikk for nybegynnere mellom 6-9 år.
  • Musikkbarnehagen – Tilbyr musikalsk lek og samspill for barn i alderen 0-5 år.

Om samarbeidet.

Barratt Due musikkinstitutt har vært kunder av oss på rådgivningsbaserte tjenester siden sent 2016, men i 2019 begynte vi å bistå dem med flere tjenester også. Det første var at vi gjorde konkrete grep gjennom søkeordsannonsering på Google. Barratt Due musikkinstitutt er et kjent navn for mange – men det var også viktig for dem å dukke opp for det ukjente, yngre publikummet (og foresatte) som var på utkikk etter potensielle utdanningsmuligheter innen utøvende klassisk musikk.

Det å samarbeide med Mint Media har vært og er både hyggelig, nyttig og utviklende. Kontaktpersonene våre i Mint Media er alltid imøtekommende, serviceinnstilt og svært hjelpsomme. De kommer med gode og konstruktive råd som fører til gode resultater, og som viser at de har høy kompetanse innen sitt felt. Det er også enkelt å komme i kontakt med dem når det trengs.”    

Benedicte Knudtzen, Kommunikasjonsansvarlig – Barratt Due musikkinstitutt.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Foto: Barratt Due musikkinstitutt – Sverre Chr. Jarild

Vi har siden 2019 bistått Barratt Due musikkinstitutt i å dukke opp som et alternativ i de relevante søkene som forbindes med deres utdanningsmuligheter, samt arrangementer som de har avholdt. Vi har også levert kampanjeoppsett, målgruppeanalyser og analytisk bistand ved annonsering på Facebook og Instagram.

Våre kontaktpersoner hos Barratt Due har alltid vært interessert i å lære seg mest mulig om de digitale mulighetene som finnes på markedet. Fra 2019 til i dag har rådgiver fra oss holdt flere relevante kurs innen Google Analytics og Facebook Business for ressurspersoner hos Barratt Due musikkinstitutt.

Vi har fått god hjelp til spredning via Google og sosiale medier, som har ført til gode resultater, samt gode råd knyttet til dette. Vi har også tatt flere kurs via Mint Media som vi er svært fornøyde med.

Benedicte Knudtzen, Kommunikasjonsansvarlig – Barratt Due musikkinstitutt.

Resultat

Gjennom flere kurs, vår spisskompetanse på Google-annonsering og arbeid i sosiale medier har vi i samarbeid med Barratt Due musikkinstitutt skapt en mer effektiv trafikkflyt fra de riktige målgruppene. Nøyaktig og målrettet arbeid med søkeordsannonsering skaper jevnt og trutt nye interessenter og er et viktig bidrag til å treffe de riktige søkerne til deres utdanningstilbud.

På veien har vi sammen med Barratt Due musikkinstitutt, valgt vekk betalte løsninger på nett som ikke har vært kostnadseffektive og erstattet disse med bærekraftige, lønnsomme kanaler der de får mest mulig igjen for sitt markedsbudsjett.

Mint Media har høy kompetanse på feltet sitt og er ikke redd for å dele kunnskapen de sitter på med kundene sine.”

Benedicte Knudtzen, Kommunikasjonsansvarlig – Barratt Due musikkinstitutt.

Våre kurs i Google Analytics 4 og Facebook Business har gitt Barratt Due musikkinstitutt økt trygghet når det kommer til å analysere egen trafikk, i tillegg til større bevissthet til hvordan de sporer brukerengasjementet knyttet til artikler og saker de selv produserer.

Vi er takknemlige for å ha fått sjansen til å jobbe med Barratt Due musikkinstitutt i disse årene og ser frem til fortsettelsen.