Engesund Fiskeoppdrett er glade for at de fant og innledet samarbeid med Mint Media!

Vi er stolte av å levere ny nettside til Engesund Fiskeoppdrett AS. Gjennom god kommunikasjon og implementering av et moderne og tidsriktig design har vi nå lansert et resultat både vi og kunden er strålende fornøyde med.

Engersund Fiskeoppdrett AS er lokalisert ved Engesund i Fitjarøyene som ligger utenfor Fitjar i Sunnhordaland.

Engesund Fiskeoppdrett produserer laks og ørret på Vestlandet med fokus på bærekraftig framtidsrettet matproduksjon.
Fiskeoppdrettet er et familieeid selskap som også er deleier i Vik Settefisk AS, Vest Aqua Base AS og Hordalaks AS, og driver et utbredt samarbeid med andre oppdrettsselskap.

Kundens behov

Kunden ønsket en nettside som kunne ivareta eksponeringsbehovet for både oppdrettsdelen og visningssenteret. De ønsket også å benytte video i løsningen, noe vi la et tydelig fokus på i designprosessen.

«Me er glad for at me fant Mint Media og starta eit samarbeid med dei. Dei har laga ei ny nettside til oss, denne er me svært nøgde med. Samarbeidet med Mint Media har vert heilt utmerka! Dei er svært flinke til å følgje oss opp. Dei svara oss veldig raskt på spørsmål, alltid tilgjengelege når me trengte det. Kan verkeleg anbefalast!»Karina Bunes, Visningsansvarlig

Løsning

Problemstillingen til kunden var at de ønsket et skille mellom den delen av virksomheten som er “åpen for publikum” fra selve oppdrettsdelen, uten at det måtte fordeles på to forskjellige nettsider. De ønsket en tiltalende nettside som synliggjør deres virke samtidig som det fungerte som en god, kunderekrutterende plattform for deres visningssenter.

Resultat

Løsningen ble en nettside som bruker video for å visualisere virksomheten deres, samt vise frem områder som bare er ment til presentasjon av visningssenteret.

Det er lagt nøye tanke i sidens responsivitet, slik at den skal fungere utmerket både på PC, nettbrett, mobil og eventuelt andre håndholdte enheter.

Fargepalett og typografi

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.