Mint Media er stolt sponsor av Team Rynkeby.

De sykler for livet. Team Rynkeby er et veldedig sykkel-lag som hvert år samler inn flere millioner kroner som uavkortet går til organisasjoner som hjelper barn med kritiske sykdommer. I Norge går pengene til barnekreftforeningen som i 2019 mottok 12,7 millioner fra Team Rynkeby.

Mint Media er stolt Platinum-sponsor.

Det er en stor ære for Mint Media å kunne gi vårt bidrag til denne viktige saken. To av våre gründere har vært med på denne begivenhetsrike sykkelturen til Paris – selv om sykkel aldeles ikke er deres største lidenskap.

Team Rynkeby ble stiftet i 2002 da 11 mosjonssyklister bestemte seg for å sykle fra København til Paris for å se innspurten av Tour de France. Navnet stammer fra syklistenes tilknytning til den danske juiceprodusenten Rynkeby Foods – som også var hovedsponsor for denne sykkelopplevelsen. Flere sponsorer var med på laget, og dette førte til at de 11 syklistene satt igjen med et overskudd på 42 000 kroner når de kom hjem fra Paris. Dette overskuddet ble donert til universitetssykehuset i Odense. Dette markerte starten på Team Rynkeby som en fanebærer for denne viktige saken.

Rynkeby Foods i Danmark dekker alle de sentrale kostnadene til prosjektet, som da betyr at alle Team Rynkebys inntekter uavkortet går til disse viktige organisasjonene som bistår vanskeligstilte barn med kritisk sykdom.

2100 ryttere sykler over 1200 km!

Idag består Team Rynkeby av 2100 ryttere og 550 hjelpere fordelt over 57 ulike lag. De forskjellige lagene består av personer fra flere forskjellige nasjoner, deriblant Norge, Sverige, Danmark, Finland, Færøyene, Island, Tyskland og Sveits. I løpet av året i forkant gjør rytterne seg i stand til å sykle den om lag 1200 km lange turen til Paris. Hvert enkelt lag gjør også stor innsats for å samle inn penger i månedene før turen starter.

Ønsker du å hjelpe Team Rynkeby eller Barnekreftforeningen? Gjennom linken under kan du donere direkte til de flotte og engasjerte syklistene. Her kan du også se hvilke lag og landsdeler som har samlet inn mest hittil. Du kan også Vippse ønsket sum til Barnekreftforeningen ved å bruke Vipps-nummer 547573.