Disse store navnene bruker også WordPress.org

Stine Hagen – 31.05.2021

Hva er Frontity?

WordPress er et open source for nettsteder som tar i bruk PHP med MySQL som databasesystem for å kunne lagre innhold. Ved bruk av WordPress kan man lage bedriftsnettsider, blogger, forumer etc., og man har mange brukermuligheter.

WordPress er enkelt å bruke, samtidig som det er det mest brukte CMS ‘et i verden for å utvikle en nettside eller blogg med. Man trenger ikke å kunne programmering eller være ekspert på nettsider for å bruke WordPress, ettersom oppsettet er ganske lett og man får enkle, fine og oversiktlige design.

Vi har gjort litt research og funnet 3 store navn som bruker WordPress.

Det hvite hus: Et anerkjent navn som bruker open source CMS og WordPress er Det hvite hus. Da Joe Biden ble president i 2021 valgte han å fortsette å bruke WordPress til deres nye nettsted. Deres nettside whitehouse.gov ble relansert på WordPress i januar 2021, og de har holdt seg til å bruke samme CMS som tidligere.

Vogue: En annen bedrift er det anerkjente motemagasinet Vogue, som bruker WordPress Rest API og React. Ved å være så anerkjent som Vogue er, er det stort å bruke WordPress som sin nettside.

Deres nettside er enkel, noe som gjør det enklere for brukere å finne frem til den informasjon som er ønskelig. Dette gjør de ved å ta i bruk en enkel font og et begrenset fargevalg. Her vil det også påpekes at de har ekstremt mange brukere, så å ha en enkel nettside vil gi brukere en bedre opplevelse.

Sony Music: De fleste har hørt om Sony Music, og nettsiden deres er laget ved bruk av WordPress. Nettsiden er informativ, oversiktlig og har blant annet både nyheter og videoer, samtidig som det er enkelt å navigere seg gjennom siden og har et enkelt design.

Om man ønsker å se flere kjente navn som har brukt WordPress, sjekk ut lenken:

https://wordpress.org/showcase/tag/cms

Kundecaser