Fem gode grunner til å la ekspertene ta seg av annonseringen

Skrevet av: Alice Rake og Stine Hagen 05.05.2022

Markedsføring spiller en stor rolle for å tiltrekke seg nye kunder. Føler du at tid og kunnskap ikke strekker til? Vi gir deg fem gode grunner til å la ekspertene ta seg av annonseringen for deg.

Spar tid

Daglig drift vil alltid komme først og det er ikke alltid tid og rom for markedsføring i løpet av en arbeidsdag. Et digitalbyrå frigjør tid så du kan drive med det du er god på. Ved å la ekspertene ta seg av annonseringen kan du og dine ansatte fokusere på andre tiltak som får bedriften din til å vokse.

Målbare resultater

Gjennom digital markedsføring kan alt måles. Dersom du ikke forstår hvordan analyseverktøyene brukes og hvordan resultatene skal tolkes, blir det vanskelig å vite om markedsføringen din er en investering eller en utgiftspost. En markedsfører vil hele tiden måle resultatene dere oppnår slik at man kan justere underveis og prestere bedre. På denne måten går du hele tiden noen steg foran dine konkurrenter.

Ekspertise

Utviklingen innen digital markedsføring går raskt. Det er mange strategier, verktøy og plattformer å forholde seg til. Det vil derfor være krevende for bedriftseiere å holde seg oppdatert. Et digitalbyrå har eksperter på hvert sitt felt, slik at din merkevare blir tatt vare på uansett plattform. Vi tilpasser oss trender i markedet og bruker vår ekspertise til å få frem ditt budskap i de riktige kanalene.

Kontinuerlig vurdering og optimalisering av kampanjer

Med å ta i bruk eksperter vil man også få kontinuerlig optimalisering og vurdering av alle kampanjer man kjører. Her finner man ut hvordan annonseringen skal kunne fungere på best mulig vis og du kan lene deg bak i stolen mens ekspertene har 100% kontroll.

Ved å få tilbakemeldinger på hver enkelt annonse vil du også få et innblikk i hvilke endringer og vurderinger ekspertene tar slik at man ser hvordan markedet fungerer.

Vurdering av målgrupper

Når man setter i gang med en kampanje har ekspertene først en briefing i form av markedsanalyser. Dette kan være f.eks. målgruppeanalyser i Sosiale medier – eller søkeordsanalyser i søkemotorer. Alle målgrupper varierer fra hvilken bransje man befinner seg i, men en vurdering av markedet er alltid like viktig.

Det kan gjerne ta litt tid før man finner ut hvilke målgruppe man bør gå etter, og det er derfor det er fint å ha markedsførere som tar seg av dette – slik at man ikke går glipp av viktige målgrupper med store potensialer.

Som et anerkjent digitalbyrå garanterer vi vekst og optimal effekt av markedsføringen deres. Nå målene deres sammen med oss! Vi er her om du ønsker en prat med oss på hvordan vi kan gjøre markedsføringen for din bedrift bedre. Vi har alle sammen lært at det er bedre å spørre en gang for mye enn en gang for lite.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.