God sommer!

Sommerferien for de fleste har nå startet, og vi vil med dette ønske alle våre kunder en riktig god sommer. 2020 har til nå vært utfordrende for mange bedrifter, på flere måter, men det har også skjedd en positiv utvikling. Flere av våre kunder, og andre bedrifter, har fått øynene opp for digitale løsninger.

Som et selskap som er tilbydere av digitale løsninger er det morsomt for oss å se hvor mange av våre kunder som har tatt initiativ til å få på plass nødvendige løsninger, slik at de har kunnet fortsette å drive lønnsomt gjennom denne perioden. Det er ikke bare våre kunder som har fått horisonten sin utvidet gjennom denne perioden. Vi i Mint Media har også lært mye, og tilbyr også nå flere tjenester og digitale løsninger en noen gang.

Den siste perioden har vi fokusert mye på å tilby plattformer som bedrifter kan bruke til opplæring, både internt og eksternt. Dette har vi skrevet mer om i nyhetssaken LearnDash – Morgendagens læringsplattform.

01.07.2020 markerte at halve året er ferdig, og selv om første halvdel kanskje har vært under par så ser vi fortsatt at siste halvdel har mange muligheter. Vi i Mint Media har en klar plan på hvordan vi vil utvikle oss videre i det neste halvåret, men også hvordan vi skal tilby våre kunder de beste tjenestene og løsningene.

Så fra alle oss i Mint Media;

GOD SOMMER!