LearnDash – Morgendagens læringsplattform

Skrevet av: Kasper Aamodt – 23.06.2020

I mars 2020 slo coronaviruset bena under den normale hverdagen for mange norske bedrifter. Som en direkte konsekvens av dette har mange av disse bedriftene måtte se seg om etter nye måter å gjennomføre sine kurs, foredrag, forelesninger, møter og lignende. For noen av våre kunder innen kurs- og utdanningssegmentet ble en digital læringsplattform løsningen.

Etter flere forespørsler fra våre kunder begynte vi å se etter intuitive, trygge løsninger av høy kvalitet. Etter mye research landet vi på en løsning som heter LearnDash. Dette er et Learning Management System bygd for WordPress og kan integreres med alle nye hjemmesider vi utvikler i WordPress.

Fordeler med LearnDash

LearnDash tilfører mange nye og spennende muligheter som på mange måter er revolusjonerende for e-læringsplattformer. En av disse spennende funskjonene kalles “Focus mode”. Denne funksjonen fjerner alt av menyer, unødvendig tekstmateriale og andre forstyrrelser fra skjermen, slik at kunden eller eleven kan fokusere utelukkende på undervisningsinnholdet. Siden lansering av denne funksjonen har LearnDash oppdaget tydelig økning i undervisningens kvalitet og ikke minst at flere digitale kurs i snitt blir gjennomført på plattformen.

LearnDash

Kursbyggeren er en annen faktor som gjør LearnDash til en effektiv plattform. LearnDash er den første læringsplattformen som gir deg mulighet til å bruke moduler du lager til dine forelesninger om igjen. Dette gjør at du lett kan sette sammen mange forskjellige kurs med likt kursmateriell uten å gjøre hele jobben på nytt.

Dette er noen utvalgte fordeler som gjør LearnDash til en solid plattform. I tillegg til dette kan man sette opp avanserte quizer og sette opp både vitnemål, kursbevis eller karakterkort. Plattformen har også responsivt desgin. De kommersielle fordelene er store. LearnDash kan settes opp slik at noe av materiellet er tilgjengelig kostnadsfritt for alle besøkende mens noe legges tilgjengelig som kurssalg eller abonnement. Les mer om funksjonene her.

Vi har siden mars opprettet flere LMS-løsninger for våre kunder ved hjelp av LearnDash. Plattformene vi leverer holder høy kvalitet, og leveres med en skreddersøm tilpasset din bedrifts behov. LearnDash kan tilpasses og brukes til alt fra intern opplæring i egen bedrift – til salg av nettkurs.