Mint Media har nå blitt en del av det rasktvoksende svenske byråkonsernet Äleven

Stine Hagen – 17.03.2023

Bilde av 3 stk som sitter i en stol

Som et av de ledende digitale markedsføringsbyråene i Norge, har vi i Mint Media siden oppstarten i 2015 hjulpet små og store bedrifter i Norge med å nå ut i den digitale støyen. Vi har nå flere tusen aktive kunder og tilbyr et bredt spekter av tjenester med fokus på å hjelpe bedrifter med å bygge deres digitale tilstedeværelse og strategi – fra Google-profil, analysestruktur til nettside og digital markedsføring.

Äleven har på kort tid siden oppstarten i 2021 vokst til en av de ledende aktørene i Sverige med totalt 14 byråer i konsernet. Vi er glade for å være Äleven sitt første steg i ekspansjonsreisen utenfor Sverige og ser frem til å dra nytte av synergier og kompetanse fra andre selskaper i segmentet deres.

Bilde av Phillip

Daglig leder og medgründer av Äleven, Philip Ghatan, uttaler at han er ekstremt glad for å ha fått så mange nye og drevne kolleger i Norge gjennom avtalen med Mint Media. Han ser på Norge som et strategisk viktig marked for Äleven og ser frem til videre vekst sammen med oss.

Bilde av Andreas Glenn og Øystein

Vår egen daglige leder og medgründer, Glenn Takvam, er også stolt og glad over å ha blitt en del av Äleven. Han uttaler at det er et bevis på valg av riktig strategi og hardt arbeid, og ser frem til å fortsette å levere verdi til kundene våre.

Äleven er bygget på en desentralisert modell hvor fokuset er å finne og anskaffe sterke byråer som kompletterer konsernets tjenestetilbud, med drevne gründere som ønsker å fortsette å drive sine bedrifter fremover. Ved å utnytte kraften i konsernet kan selskapets vekst akselereres ytterligere – først og fremst gjennom kryss-salg og kunnskapsutveksling.

Målet til Äleven er å bygge den ledende gruppen av digitale byråer i Europa, og dette er det første steget utenfor Sverige på den reisen. Både Äleven og vi i Mint Media ser frem til å fortsette på reisen videre og levere verdi til kundene våre.