Trakk.ai – Rykk oppover i Google-søket med vårt nye flaggskip!

Nikolai Kahrs Bakka – 05.03.2024

Trakk AI

Trakk analyserer søkeord, hjemmesiden din, og hjemmesiden til konkurrentene dine for å skape innhold og nettsideendringer som vil forbedre plasseringen din i søkeresultatet.

Trakk utfører enkelt og greit søkemotoroptimaliserende arbeid ved bruk av KI (kunstig intelligens, fra engelsk; AI – Artificial Intelligence)

Med Trakk vil hjemmesiden din bli oppdatert regelmessig med innhold som holder høy kvalitet. Dette vil være bra både for hjemmesidens besøkere og for din SEO.

Hva er SEO og hvorfor er det viktig?

Per 2023 skjedde 92% av alle norske søk på Google. Med andre ord – er ikke din bedrift synlig på Google, så finnes du ikke.

SEO står for søkemotoroptimalisering, og det refererer til prosessen med å optimalisere en hjemmeside for å forbedre synligheten og posisjonen i søkemotorer som for eksempel Google eller Bing. Kort sagt handler SEO om å gjøre nettsiden mer synlig og relevant for interessenter, slik at den tiltrekker seg flere besøkende og rangerer høyere i søkeresultatene på viktige søkeord.

Søkemotoroptimalisering er viktig for å få mest mulig relevant trafikk til hjemmesiden fra potensielle kunder. Det sier seg selv at jo flere ganger man dukker opp i relevante søk som dekker deres tjeneste- eller produkttilbud – jo høyere er sannsynligheten for salg.

SEO AI

Hva gjør egentlig Trakk og hvilken verdi har det for deg?

Nå spør du kanskje deg selv, kan KI (kunstig intelligens) virkelig levere gode SEO-resultater? Svaret er ganske enkelt; Ja! Med riktig teknologi kan KI gjøre dette arbeidet mye mer effektivt enn et menneske ved å analysere millioner av ulike datapunkter på et øyeblikk. Trakk får med andre ord gjort mye mer, på mye kortere tid.

Trakk er utviklet med den nyeste teknologien innen KI – nemlig «Large Language Models» – som da benytter avanserte KI-algoritmer designet for å forstå og frembringe naturlig språk. Trakk ble født i 2018 og har siden dette blitt tilpasset og fintunet basert på erfaringer fra tusenvis av SEO-prosjekter.

Med Trakk får du eksepsjonelle SEO-resultater til en lav pris. Gjennom å behandle enorme mengder data vil Trakk alltid komme med gode forslag til justeringer som kan gjøres for å oppnå bedre synlighet på viktige søkeord.

Med Trakk mottar du også månedlige rapporter som inneholder informasjon om nåværende søkeordsplassering, informasjon om månedens SEO-fokus og konkrete forslag til endringer som må gjøres og tekstinnhold som må legges inn på hjemmesiden.

Ønsker du å prøve Trakk?

Trakk passer både små, mellomstore og større bedrifter som ønsker å slå sine konkurrenter i Google-søket. Det er uhyre kostnadseffektivt og skaper gode, langsiktige resultater som dere vil merke effekten av.

Veien videre? Fyll ut skjemaet under for å booke et tidspunkt med en av våre rådgivere, så tar vi en grundig gjennomgang på både løsning og pris.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Spørsmål du kanskje stiller deg?

Hva må du gjøre selv?

Trakk gjør hele jobben! Det eneste som må gjøres er å legge innholdet fra rapportene inn på selve hjemmesiden. Denne jobben kan dere gjøre selv, eller så kan den også gjøres av oss i Mint Media.

Hvor mye tid sparer Trakk kontra et manuelt SEO-prosjekt?

Trakk gir SEO-arbeidet en real tidsgevinst hver måned, kanskje til og med flere dager, avhengig av hva du sammenligner med. La oss være ærlige, ingen vanlig konsulent kan håndtere den enorme mengden data som Trakk bearbeider på en effektiv og ryddig måte.
Så, med Trakk får du ikke bare eksepsjonelle resultater, men du sparer også en solid slump penger ved å kutte ned på konsulenttimene du ellers måtte benyttet.

Hvor lang tid tar det før vi ser resultater?

Det kan variere litt, men alt fra en måned til flere måneder avhengig av konkurransen rundt søkeordene. SEO-arbeid har en langsiktig horisont og er noe du vil høste fordeler av i lang tid fremover.

Hvordan finner Trakk søkeord?

Trakk søker gjennom hjemmesiden din og konkurrentenes hjemmesider for å finne gode søkeord å jobbe med. Den endelige beslutningen om hvilke søkeord som skal benyttes ligger hos deg. Man kan altså styre hva man ønsker å fokusere innsatsen på.