Optimalisert Google profil – Vis dere fra deres beste side

Google er det viktigste stedet å være synlig med sine varer og tjenester i dag. Vår konsulenttjeneste sikrer at dere har en optimalisert og godt administrert Google profil – til en årlig fastpris. Med oss på laget er du forsikret om at dine faste kunder og potensielt nye kunder alltid finner oppdatert og riktig informasjon om deres bedrift i Google Søk og på Google Maps. 

Google gjør stadig endringer i sine produkter. Dette fører til at det tidvis dukker opp helt nye funksjoner samtidig som andre funksjoner fases ut. I takt med dette endrer gjerne Google sine retningslinjer for søkemotoren. Disse endringene vil kunne føre til at man blir lavere prioritert i søket dersom man ikke henger med i svingene og retter seg etter endringene. Ved at vi holder oss faglig oppdatert slipper dere å bekymre dere for et slikt utfall – samt at dere slipper å bruke deres egen, verdifulle tid på dette.

Visste du at hele 46 prosent av alle Google søk retter seg lokalt? I snitt ender over 80% av disse lokale søkene opp i kjøpshandlinger i løpet av noen timer. Mange av disse klikker seg ikke en gang videre før de tar kontakt – de tar potensielt kontakt direkte gjennom Google profilen. Dette betyr at du med en optimalisert, salgsfremmende Google profil virker fremoverlent og er godt skodd for å kapre din andel av kunder i ditt lokalmiljø.

Vår optimalisering følger en detaljert sjekkliste som skal sikre at dere får mest mulig igjen for tjenesten dere kjøper av oss.

  • Bedriftsinnlegg – Vi utvikler minimum tre innlegg på opptil 300 tegn som beskriver bedriftens viktigste salgspoenger eller nøkkelprodukter.
  • Bedriftsbeskrivelse – Beskrivelse av deres virksomhet gjør det enklere for potensielle kunder å velge dere.
  • Produktgalleri – Vi setter opp produktgalleri for deres varer eller tjenester der kunden kan navigere seg alle deres produkter og tjenester direkte gjennom Google-profilen.
  • Bilder selger! – Vi legger til bilder, videoer, logo og annet viktig grafisk innhold dere ønsker å fronte.
  • Flere tjenesteområder – Vi legger inn geografiske nedslagsfelt for dere – slik at dere har størst sjanse for synlighet i områdene dere faktisk opererer i.
  • Nye funksjoner – Vi holder oss oppdatert på nye funksjoner slik at dere ikke havner bakpå i det digitale kappløpet.
  • Endringer – Vi sørger for at dere ligger med korrekt informasjon i form av telefonnummer, kartplassering, åpningstider, adresse o.l. Dere har i tillegg til dette tilgang på ubegrenset antall endringer gjennom hele avtaleperioden.
  • Trafikkrapporter – Vi sender dere gjerne månedlige eller kvartalsvise trafikkrapporter med tolkning av deres nøkkeltall.

Opplev forskjellen! 📈

Under ser du forskjellen på en Google profil som ikke er optimalisert kontra en som er det. Om du gjør et raskt Google søk på Sunt Rett Hjem vil du også kunne se hele profilen med alle elementer i fra listen over.

Dårlig google profil
Sunt Rett Hjem google profil

Skap god informasjonsflyt

Det er uhyre viktig å ha kontroll på hvilken informasjon dine faste kunder og potensielle nye kunder finner om din bedrift på Google. En optimalisert Google profil bidrar til god informasjonsflyt, høyere trafikkandel fra Google og større kjøpsvilje hos kundene. Vi skreddersyr deres egen profil med relevante innlegg om deres tjenester og produktkataloger med oversikt over alle deres varer. Vi kan også garantere informasjonsflyt ut mot deltagere til relevante arrangementer eller andre begivenheter.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️