Sosiale medier – Nå målgruppen der den er

Som bedrift er det viktig å ha et bevisst forhold til hvor målgruppen(e) dine befinner seg – og det hjelper vi deg gjerne med.

Gjennom aktiviteten vår i sosiale medier legger vi igjen digitale spor om blant annet våre interesser som kan brukes til å sette opp kampanjer mot relevante målgrupper. Din bedrift kan da effektivt nå din målgruppe, uten at de aktivt søker etter dine produkter eller tjenester, og lede de inn på nettsiden din.

Ved hjelp av Facebook Piksel kan vi levere annonser til de som har gjort handlinger på nettsiden deres. Slik kan vi sette opp egendefinerte publikum som har stor sjanse for å utføre bestemte handlinger, som for eksempel å utføre et kjøp. For selskaper i bedriftsmarkedet (B2B) er LinkedIn en særlig relevant kanal for å bygge kjennskap til merkevaren gjennom for eksempel fagartikler og trekke trafikk til nettsiden. 

For de aller fleste bedrifter som tilbyr produkter og tjenester vil det være viktig å være synlig i sosiale medier for å treffe målgruppen, enten det er på Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn – eller alle sammen. Vi jobber med våre kunder for å sette målsetninger og budsjett, og har fokus på å skape resultater gjennom kampanjer som er satt opp og gjennomført på en eksemplarisk måte. Vi lever av å levere høy kvalitet.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️