Visuell identitet

Som de første i Bergen er vi stolte over å være Google Street View Trusted fotograf, og kan ta godkjente 360 bilder til Google.

Din bedrift med ny visuell identitet

Trenger din bedrift en ny grafisk profil, eller bare en modernisering av den gamle? Den visuelle identiteten er bedriftens ansikt utad, og det er viktig at alle de visuelle elementene som bedriften benytter seg av står i stil med hverandre. Dette gjelder fra trykksaker til nettsiden.

Logodesign og profilmanual

En profilmanual omfatter logo, skrifttyper og farger sammen med illustrasjoner, ikoner, bilder og bildebruk. Profilmanualen gir deg retningslinjer og regler på hvordan disse elementene skal og ikke skal brukes. Dette er viktig for å bygge en helhetlig visuell identitet.

Det er ikke alltid man ønsker en ny logo, men en justering/modernisering av eksisterende logo kan også være nok til å gi den visuelle identiteten et løft.

Trykksaker

Selv om mye i dag presenteres digitalt må man ikke undervurdere virkningen av en godt utformet brosjyre eller et visittkort av god kvalitet. Vi viderefører den visuelle identiteten din til alt fra trykk på penner til messevegger. Vi kan også ta jobben med å finne trykkeriet med best pris og kvalitet, og tar gjerne dialogen med trykkeriet for deg om ønskelig.

Jeg vil ha en gratis markedskonsultasjon