Jobb hos oss

Mint Media AS er et frittstående mediebyrå som forhandler markedsledende markedsføringsløsninger for bedrifter.

Mint Media hjelper små og store selskaper som vil nå frem i den digitale støyen. I dag blir vi bombardert med ulike budskap via sosiale medier og andre digitale kanaler som konkurrerer om kundenes oppmerksomhet. Gjennom vår spisskompetanse innen digital synlighet bidrar vi til at våre kunder blir sett og hørt. Se våre ledige stillinger under.

Hvorfor søke jobb i Mint Media?

Vi består av toppmotiverte ansatte som brenner for å hjelpe våre kunder med resultatbasert markedsføring. Menneskene i Mint Media har lang erfaring innen markedsføring i samtlige digitale kanaler og har samtidig en bred bransjekunnskap. Vi er et selskap som brenner for å levere resultater både for våre kunder og våre ansatte.

Mint Media er et relativt ungt selskap, men har på kort tid opplevd solid vekst. Vi er nå over 20 ansatte og er uhyre stolt av å ha så mange flotte kolleger. Mint Media har på kort tid opparbeidet seg en kundeportefølje på flere tusen kunder, og har en sunn og sterk økonomi i selskapet.

“Som kunderådgiver i Mint Media har man en utfordrende og gøy hverdag. Hver dag møter man hyggelige kollegaer som ønsker å lykkes. Arbeidsdagen foregår hovedsakelig på PC og telefon der man treffer nye mennesker og tilbyr de beste løsningene innen digital markedsføring.

Vi har ikke alltid fasiten alene, den finner vi sammen. Kunden skal sitte igjen med at vi skaper resultater og holder det vi lover. Fornøyde kunder og et brennende ønske om å lykkes er det som driver oss.”

Joachim Dankertsen, Senior kunderådgiver.

Vi ønsker også at vår store vekst skal komme andre til gode. Vi er derfor stolt sponsor av Barnekreftforeningen gjennom Team Rynkeby som jobber iherdig med å skaffe midler til forskning på barnekreft. I tillegg til dette bidrar Team Rynkeby også med flere andre tiltak som skal bedre hverdagen til barn rammet av kreft og barnets nære familie.

Vi er også stolt sponsor av diverse tiltak og prosjekter gjennom Gimle Basket som skal være en positiv innflytelse for barn og ungdom i lokalmiljøet på Årstad.

Les mer om våre bidrag her.

Ledige stillinger

Ikon for Ønsker du å jobbe med salg i et ungt og fremoverlent arbeidsmiljø?
Ønsker du å jobbe med salg i et ungt og fremoverlent arbeidsmiljø?
Om du er sulten på suksess og ønsker å bli en del av suksesshistorien vår kan nettopp DU være den vi er på jakt etter.