<h1>Jobb hos oss</h1>

Mint Media hjelper små og store selskaper som vil nå frem i den digitale støyen. I dag blir vi bombardert med ulike budskap via sosiale medier og andre digitale kanaler som konkurrerer om kundenes oppmerksomhet. Gjennom vår spisskompetanse innen digital synlighet bidrar vi til at våre kunder blir sett og hørt. Se våre ledige stillinger under.

Hvorfor søke jobb i Mint Media?

Vi består av toppmotiverte ansatte som brenner for å hjelpe våre kunder med resultatbasert markedsføring. Menneskene i Mint Media har lang erfaring innen markedsføring i samtlige digitale kanaler og har samtidig en bred bransjekunnskap. Vi er et selskap som brenner for å levere resultater både for våre kunder og våre ansatte.

Mint Media er et relativt ungt selskap, men har på kort tid opplevd solid vekst. Vi er nå over 20 ansatte og er uhyre stolt av å ha så mange flotte kolleger. Mint Media har på kort tid opparbeidet seg en kundeportefølje på flere tusen kunder, og har en sunn og sterk økonomi i selskapet.

Vi ønsker også at vår store vekst skal komme andre til gode. Vi er derfor stolt sponsor av Barnekreftforeningen gjennom Team Rynkeby som jobber iherdig med å skaffe midler til forskning på barnekreft. I tillegg til dette bidrar Team Rynkeby også med flere andre tiltak som skal bedre hverdagen til barn rammet av kreft og barnets nære familie.

Vi er også stolt sponsor av diverse tiltak og prosjekter gjennom Gimle Basket som skal være en positiv innflytelse for barn og ungdom i lokalmiljøet på Årstad. Les mer om våre bidrag her.