Om oss

Mint Media AS så dagens lys i 2015. Selskapet ble startet av personer med et brennende engasjement for markedsføring og har i dag over 20 ansatte.

Som et fremoverlent digitalbyrå, er vi opptatt av å tilby de beste verktøyene innen digital markedsføring som er å oppdrive.

Mint Media er et digitalbyrå i hjertet av Bergen som hjelper små og store bedrifter som vil nå frem i den digitale støyen. I dag blir vi bombardert med ulike budskap via sosiale medier og andre digitale kanaler som konkurrerer om kundenes oppmerksomhet. Gjennom vår spisskompetanse innen digital synlighet bidrar vi til at våre kunder blir sett og hørt. Dermed oppnår de merverdi for produktene og tjenestene de tilbyr.
Vi er opptatt av å måle effekt. Det betyr at kundene våre selv kan se at vi leverer det vi lover.

Bilde av ansatte i Mint Media

Google partner

Å være Google Partner betyr at kompetansen til rådgiverne i selskapet alltid vil være oppdatert med de siste og beste digitale verktøyene på markedet. I tillegg har alle ansatte i Mint Media innsikten man trenger for å utnytte disse verktøyene på en best mulig måte for våre kunder. Mint Media har gjennomført alle de sertifiseringer som er påkrevd og nødvendige for å hjelpe kundene våre med god og effektiv digital markedsføring. Gjennom vår kompetanse, vår lidenskap for faget og våre ansatte, har vi på få år fått over tusen fornøyde kunder.

Vårt DNA

Vi som jobber i Mint Media har et brennende ønske om å skape gode, målbare resultater for de vi jobber med – uansett størrelse på selskapet. For oss er jobben en livsstil. Vi er medierådgivere, digitale markedsførere, designere og utviklere. Vi er unge, åpne for nye trender og følger tett med på utviklingen innenfor bransjen. Vi kan derfor gi kundene gode råd. Vi vet hva som fungerer, og skaper gode resultater digitalt. Hos oss handler det om å trives på jobb og være lidenskapelig opptatt av å hjelpe våre kunder. Vi gjennomfører gjerne et kundemøte kl. 21.30. Ikke fordi vi må, men fordi vi vil. Det er dette som driver oss.

Våre hjertesaker

Siden oppstarten har Mint Media hatt en god økonomisk vekst, og det er derfor godt å kunne gi noe tilbake. Vi har to saker som står våre hjerter spesielt nært.

Den første er Team Rynkeby, som siden oppstarten i 2015 har bidratt til å samle inn penger til forskningen mot barnekreft. En av våre gründere har også vært med på sykkelturen til Paris to ganger, selv om han egentlig ikke har sykkel som sin store lidenskap.

Vår andre hjertesak er Gimle Basket på Sletten, hvor vi gir penger øremerket til tiltak for barn i Landås bydel. Det er viktig for oss at barn og ungdom vokser opp i trygge rammer og vi ser at dette gir mening og verdi for bydelen. Vi kan på mange måter si at våre bidrag gjenspeiler verdiene til selskapet.