Advokatfirma EBT er meget fornøyd med både resultat og samarbeidet med Mint Media.

Siden 2018 har Advokatfirma EBT benyttet seg av Google Ads tjenesten Mint Media tilbyr, i 2020 fikk vi også gleden av å designe deres nye plattform. Vi ser frem til å skape enda flere resultater sammen i tiden fremover.

Advokatfirma EBT har stor faglig tyngde innen arbeidsrett, fast eiendom, erstatningsrett, kontraktsrett, EU og mye mye mer. Et advokatfirma med høy kompetanse og lang erfaring innen juridisk bistand. Med en kvalitetsbevisst stab, setter EBT den riktige advokaten på din sak.

Målet med samarbeidet var å øke interessen, den digitale tilstedeværelsen samt forenkle kundekontakten. Det ble derfor utviklet en ny nettside hvor de potensielle kundene lett kan navigere seg frem til det ønskede formålet. Ikke bare har nettsiden hjulpet Advokatfirma EBT med nytteverdien, kontinuerlig optimalisering og oppdatering av deres Google Profil har også bidratt til en økning hos Advokatfirma EBT.

Resultater Google Ads

Visninger
+437%
CTR
+258%
Klikk
+520%
“Vi er meget førnøyde med både resultat og samarbeidet med Mint Media.”Erik Torall, Advokat MNA

Kundens behov

Helt siden 2018 har Advokatfirma EBT og Mint Media hatt et tett samarbeid gjennom Google Ads og rådgivning knyttet til deres Google profil. Ved å kontinuerlig optimalisere og oppdatere deres profil har det skapt et større engasjement hos brukere, samt økt deres effekt av markedsbudsjettet. Den nye nettsiden skulle hjelpe Advokatfirma EBT til å øke nytteverdien og skape et større engasjement.

Kundens ønske var en mobilvennlig side med et rent og oppdatert design. En nettsiden som skulle være enkel å navigere seg frem på for brukeren – enten det var private, næringsliv eller organisasjoner. Trygghet og ansiennitet er to nøkkelord som står sentralt når en kunde skal velge advokat, det var derfor viktig at nettsiden også kunne appellere til det kundene søker etter.

“Vi fikk ved å bruke Mint Media en ny EBT side vi ser fram til skal gi oss stor nytteverdi i dagens marked for advokattjenester”Erik Torall, Advokat MNA
Bilde av nettside

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Gjennom Google Ads skulle det øke antall henvendelser inn til deres plattform. Dette ble løst ved å spisse annonsetekstene og søkeordene slik at Advokatfirmaet EBT fikk den maksimale utnyttelsen av deres markedsbudsjett. Ut i fra veksten Google Ads gav, var det også på plass med en ny nettside for å fortsette videre på denne utviklingen.

Ut i fra Advokatfirmaet EBT sin tidligere nettside trengtes det en oppdatering for å bedre funksjonaliteten både på nettløsningen, samt på mobil og håndholdte enheter, der hensikten var å optimalisere og effektivisere brukeradferden på plattformen deres. Løsningen ble en mobilvennlig side med et oppdatert design, som i takt med deres digitale tilstedeværelse på Google gir Advokatfirmaet EBT de resultatene de ønsker.

Ved at vi i Mint Media fikk ansvaret med å utvikle deres nye plattform, samt optimalisering og drift av deres Google Profil, kan Advokatfirmaet EBT konsentrere seg om det som virkelig er viktig – den juridiske bistanden ut mot sine kunder.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter