AppUp ser lyst på fremtiden med nye digitale løsninger

Mint Media har levert ny nettside til AppUp, som er strålende fornøyd med både resultat og samarbeid.

Kunde: AppUp AS
Leveranse: Nettside

AppUp er leverandør av digitale verktøy for enkel dokumentasjon og oppfølging og kan brukes i en lang rekke bransjer. Systemet er svært fleksibelt og brukervennlig og kan skreddersys etter ønske og behov.

Her kan man registrere all dokumentasjon digitalt, som avvik, prosjektstyring, kundeoppfølging og timeføring, enten man er på kontoret eller ute på farten. Appen fungerer som en forlengelse av web-applikasjon for videre å lette dokumentasjonsarbeidet. Løsningen er tilgjengelig fra hvilken som helst nettleser og kan enkelt brukes både på PC og mobil.

Kundens behov

For å være tilgjengelig på nett og nå ut til potensielle kunder, hadde AppUp behov for en ny hjemmeside, hvor det var ekstra viktig at siden var lett å bruke på mobil, for enkel tilgang og innlogging til systemet. Ønsket var en nettside med enkel og oversiktlig meny, som også ivaretok hensikten med Appup – en forenklet arbeidsdag.

«Samarbeidet med Mint Media har vært bra. De virker å raskt forstå vårt behov, samt at de har vært nysgjerrig på oss og tatt initiativ til å forstå bedriften ved selv å sette seg inn i våre digitale verktøy.»Tobias Jarnskjold, Daglig leder i AppUp AS

Løsning

Med brukervennlighet, mobiltilpasning og design i fokus, utviklet vi en nettside med en enkel og forståelig meny for å gjøre løsningen attraktiv for nye kunder. Den er lett å finne informasjon på, og har også kort vei til innlogging for eksisterende kunder. Designet er stilrent og moderne, og viser godt frem hvordan man kan løsningen i bruk, og hvilke valgmuligheter og tilleggsmoduler som finnes. Nye kunder kan også enkelt bestille en demo gjennom nettsiden om de ønsker å teste løsningen ut.

Resultat

Løsningen ble en funksjonell og brukervennlig side som tilfredsstiller alle dagens krav til nettsider, også på mobil og andre håndholdte enheter.

«Dialogen med Mint Media har vært enkel og direkte med god oppfølging. Vi setter pris på deres villighet til tilpasning, samt ønske om et godt samarbeid. Av de ansatte vi har vært i kontakt med, så har samtlige vært hyggelige og imøtekommende. Jeg vil anbefale Mint Media til den som trenger gode råd og veiledning innen digital markedsføring, samt anbefalinger og løsning på skreddersydd nettside eller oppsett av google profil. Mint Media har levert en digital pakke til oss med ny nettside og google profil som legger et godt fundament til en ny og spennende digital fremtid for AppUp.»Tobias Jarnskjold, Daglig leder i AppUp AS

Fargepalett og typografi

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.