Asfalt & Maskin fikk ny hjemmeside som utstråler faglig kompetanse

Mint Media utformet en oversiktlig og profesjonell side med brukervennlige løsninger

Leveranse: Nettside

Asfalt & Maskin ble startet våren 1991 og har over 30 års erfaring i bransjen. Firmaet holder til på Garnes og driver hovedsakelig med oppretting og asfaltering, plass-støpt kantstein og betongrekkverk. De tar på seg oppdrag i Bergen, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane.

Drømmen om en egen nettside var stor for Asfalt & Maskin. Mint Media har utformet en oversiktlig og rask side med brukervennlige løsninger tilpasset alle enheter. Nettsiden ser profesjonell ut og er innbydende å komme inn på for både eksisterende og potensielle kunder.

Kundens behov

Asfalt & Maskin ønsket en moderne og forbedret nettside, som skulle tydelig informere om de tre tjenestene de tilbyr: asfaltering, betongrekkverk og kantstøp. De ville også få frem at de har alle godkjenninger og samsvarsgodkjenninger på plass, at de har lang erfaring i bransjen, og at de er dyktige på det de gjør.

“Mint media utfører en rask og god jobb, hvor vi er meget fornøyd med resultatet. De er kreative og enkle å jobbe med rundt design og annet i forhold til nettside.”Stian Garnes, Daglig Leder

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Løsningen for Asfalt & Maskin ble en profesjonell og ryddig nettside, som også gjenspeiler bedriftens faglige kompetanse. Siden er oversiktlig og rask med brukervennlige løsninger tilpasset alle brukere og enheter. I tillegg til dette blir alle våre nye nettside søkeoptimalisert ift. Google og andre søkemotorer.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter