Bergen Kristne Bokhandel skaper leselyst gjennom sin nye nettside

Bergen Kristne Bokhandel fikk en stemningsfull nettside, med delikate og fortellende bilder – som appellerer til alle aldrer.

Bergen Kristne Bokhandel er en bokhandel sentralt i Øvre Korskirkeallmenningen. Med et bredt utvalg i det som utgis av kristen litteratur i Norge for både barn og voksne. Her finner du også gaveartikler, leker, samt et antikvariat for kristen litteratur i tillegg til en mengde nye bøker.

Drømmen om en egen nettside var stor for Bergen Kristne Bokhandel. Mint Media gav dem en oversiktlig og rask side med en mengde brukervennlige løsninger tilpasset alle enheter. Nettsiden appellerer til unge mennesker og godt voksne, samtidig eldre mennesker som i størst grad benytter seg av den fysiske bokhandelen.

Resultat

“Bergen Kristne Bokhandel er godt fornøyd med både samarbeid og resultatet fra Mint Media.”Janne Ferstad, Daglig leder
Screenshot av Nettsiden

Kundens behov

Deres ønske knyttet til den nye nettsiden var at den først og fremst skulle være oversiktlig og responsiv for alle brukere – uansett alder og ferdigheter, tilpasset alle enheter. Det skulle bli brukt fortellende bilder som appellerer til brukerne, slik at de får lyst til å oppholde seg inne på siden.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Løsningen for Bergen Kristne Bokhandel ble en stemningsfull nettside, med delikate og fortellende bilder. Siden er oversiktlig og rask med brukervennlige løsninger tilpasset alle brukere og enheter. I tillegg til dette blir alle våre nye nettsider søkeoptimalisert ift. Google og andre søkemotorer. Samt Facebook Piksel og Google Analytics ble opprettet slik at konverteringene enkelt kan spores. Bergen Kristne Bokhandler får da en oversikt på hvor kundene kommer fra og hvordan brukerne opplever deres nye plattform!

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter