Bergen Mekaniske fikk ny moderne nettside med nettbutikk

Mint Media utformet en oversiktlig og profesjonell nettside med brukervennlige løsninger, tilpasset alle brukere og enheter

Leveranse: Nettside

Bergen Mekaniske er et mekanisk verksted på Hylkje. Siden 2015 har de jobbet med plate, sveis og maskinering innenfor materialgruppene karbonstål, aluminium og rustfritt stål. Bergen Mekaniske har også en egen avdeling som leverer stål til bygg og anlegg.

Nytt av året er at de også satser på produksjon av designprodukter til hage og utemiljø. Blant annet har de produsert flotte produkter for den nye sesongen av «Tid for hage» på TV2! I anledning dette ønsket de seg en ny og forbedret nettside – og det var her Mint Media fikk sjansen!

Kundens behov

Bergen mekaniske ønsket seg en moderne, brukervennlig nettside med nettbutikkløsning. Nettsiden skulle tydelig vise hvilke tjenester de tilbyr, samtidig som det skulle være en plass for salg av produkter. Det var også viktig at siden skulle gjenspeile fokus på kvalitetssikring, og riktige sertifiseringer.

“Det som er viktig å få sagt er at Mint Media har vært ryddig i prosessen. Vi har hatt et godt samarbeid. Siden er lett å søke på og vi har fått den ryddigheten som vi ønsker. Det er spennende for oss om vi får flere treff på vår nye satsing som er nettbutikken.»“Hanne H. Sekkingstad, Daglig Leder

Våre tjenester

Løsning

Løsningen for Bergen Mekaniske ble en moderne og levende nettside, som også gjenspeiler bedriftens faglige kompetanse. Siden er ryddig og oversiktlig med brukervennlige løsninger tilpasset alle brukere og enheter.

Siden er bygget i WordPress med WooCommerce som løsning for nettbutikken. Vipps er inkludert som betalingsløsning. I tillegg til dette sørger vi for at alle våre nye nettsider blir søkeoptimalisert ift. Google og andre søkemotorer.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter