Bondhus Trafikkskule kan trygt anbefale Mint Media

Bondhus Trafikkskule har siden 2017 benyttet seg av digitalpakken til Mint Media, som har gitt kunden maksimal utnyttelse og effekt av deres markedsbudsjett. I 2018 lanserte vi også deres nye nettside.

Helt siden Bondhus Trafikkskule ble etablert i 1997 har de tilbudt kjøreopplæring fra faglig, dyktige kjørelærere og er den trafikkskolen i sitt nærområde som tilbyr flest klasser. Bondhus Trafikkskule tilbyr ikke bare timer i nærområdet, men timer for hele deres distrikt. Dette er en kjøreskole som strekker seg langt for å gi elevene den beste veien mot sitt førerkort.

Målet var en enkel og ryddig nettside med god oversikt over kurs og annen informasjon. Samtidig skulle nettsiden appellere til nye, potensielle elever og oppfordre til å ta kontakt over nett. Bondhus Trafikkskule hadde også et ønske om at plattformen skulle gjenspeile tryggheten de gir sine elever på veien mot sitt førerkort.

Resultater

Resultatet ble en ren, moderne og mobilvennlig nettside med kurskalender og pakkemoduler for deres ulike kurs.

Siden vi lanserte deres nye nettside i 2018 har det ført til en økning i resultatene som illustrert under;

Brukere
+125%
Nye brukere
+148%
Økt
+80%

Kundens behov

I oppstarten av dette prosjektet var det viktigste for Bondhus Trafikkskule at kundene deres skulle ha en enkel og ryddig plattform med oversikt over alle deres kurs. I tillegg til å være oversiktlig skulle den få flere potensielle elever til å ta kontakt med dem på nett – i takt med deres økte digitale tilstedeværelse. Når det kommer til kjøreopplæring handler det om å ose trygghet – noe Bondhus Trafikkskule gjør i aller høyeste grad.

«Vi bruker Mint Media både på nettside og som rådgiver i forbindelse med digital markedsføring. Dei har dyktige folk og yter god service/oppfølging så vi kan trygt anbefale dei som samarbeidspartner.»Jan-Åsmund Botn Bondhus, Faglig leder

Gjennom vår Digitalpakke har Bondhus Trafikkskule helt siden 2018 henvist alle telefonselgere til oss. Her har vi hjulpet kunden ut av avtaler som ikke var lønnsomme for dem, samt forhandlet inn gode løsninger som de faktisk kunne dra nytte av. Dette gav Bondhus Trafikkskule maksimal utnyttelse og effekt av deres markedsbudsjett. Gjennom optimalisering og kontinuerlig drift av deres Google-profil har vi også løftet trafikken fra deres nærområde, til hele deres distrikt for å nå en større andel potensielle kunder.

Bilde av en bil

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter