Den nye nettsiden til Øygarden Omsorg utstråler hjertevarme

Ved hjelp av god annonsering på Google og Facebook skapes henvendelser, konverteringer inn mot deres nye nettside og resultater for Øygarden Omsorg

Øygarden Omsorg er en privat tilbyder av omsorgstjenester og renholdstjenester. De fokuserer på god service, kvalitet og punktlighet, med et brennende ønske om å hjelpe andre. For Øygarden Omsorg er kundeservice svært viktig, og de jobber for å yte best mulige tjenester innenfor omsorg og renhold.

Som nyetablert bedrift var det viktig å være tilgjengelig på Internett. Mint Media har utformet en skreddersydd nettside som er varm og innbydende å komme inn på for eksisterende og potensielle kunder. For å booste deres merkekjennskap ble også Google– og Facebook annonsering en sentral brikke i deres markedsføringsstrategi.

Resultat

Bilde av øygarden omsog

Kundens behov

Som en nyoppstartet bedrift uten etablert merkekjennskap var det viktig for Øygarden Omsorg å uttrykke hvem de er, samt hva og hvor de tilbyr sine tjenester. Hjertevarme er en kjerneverdi som kjennetegner Øygarden Omsorg, og det er derfor viktig at denne verdien også gjenspeiles på deres nye nettside. Målgruppen deres er fordelt mellom småbarnsfamilier, eldre og de som trenger en samtalepartner eller annen sosial støtte, ønsket var å møte målgruppen der de er, uten at markedsbudsjettet skulle overskrides.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Løsningen ble en hjertevarm og innbydende nettside med alle tjenestene oversiktlig fremstilt, en plattform hvor det er enkelt for alle å navigere seg frem på. Google annonseringen hjelper Øygarden Omsorg med å ligge synlig for alle som viser sin interesse for søk relatert til tjenestene de tilbyr innen omsorg og rengjøring. Annonseringen ble et virkemiddel for å øke trafikken inn til deres splitter nye nettside, som fører til flere henvendelser.

Facebook annonseringen gjør det mulig å treffe målgruppen der den er, på helt konkrete geografiske områder, på en fengende måte med både bilde og video-bruk. Gjennom samarbeidet med Mint Media har Øygarden Omsorg fått det de ønsket – tilstedeværelse på Internett som gjenspeiler hvem de er og hva de står for!

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter