Gartnerveien Barnehage er svært fornøyd med deres nye nettside, og vil varmt anbefale Mint Media

Digitalpakken har hjulpet Gartnerveien Barnehage siden 2019 med deres tilstedeværelse på Internett. Deres nye nettside ble en oversiktlig og informativ side for de foresatte – akkurat slik de ønsket seg.

Vi beundrer Gartnerveien Barnehage sin visjon knyttet til det å hjelpe barn med ulike funksjonsnedsettelser. Gartnerveien Barnehage er en barnehagevirksomhet med plass til 10 barn med utfordringer i hverdagen, og ble etablert tilbake i 1968. Musikk og sang er en stor del av hverdagen i barnehagen, med egen musikkterapeut på bygget er dette nesten en selvfølge. En barnehage som alltid er under utvikling og tilpasser seg hvert enkelt barn.

Siden 2019 har Mint Media hjulpet Gartnerveien Barnehage med rådgivning, optimalisering og analysering gjennom digitalpakken. Dette har gjort at de har fått kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett. Det videre samarbeidet bygger på deres nye plattform hvor målet var å gjenspeile barnehagens trygghet. De har nå fått en nettside som er innbydende og varm, slik at foresatte og ellers andre besøkende ønsker å oppholde seg på siden.

Kundens behov

Gartnerveien Barnehage og Mint Media sitt samarbeid med deres nye plattform startet i mars 2020. Denne kundens ønske var en leken nettside som appellerer til virksomhetens drift, samtidig som det gjenspeiler omsorgen, kunnskapen og ikke minst tryggheten de ansatte har å gi. Nettsiden skulle være brukervennlig, oversiktlig og mobilvennlig. En plattform hvor foreldrene hadde et ønske om å oppholde seg på, og hvor informasjonen er lett tilgjengelig.

Også digitalpakken har bidratt til Gartnerveien Barnehage sin synlighet på Internett, og er en god støttespiller til den nå nye nettsiden.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.
Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Løsningen ble en leken, ryddig og varm nettside, som også gjenspeiler barnehagens trygghet. En plattform hvor informasjonen er lett tilgjengelig og oversiktlig både for de eksterne og interne i barnehagen. Samt det er publisert mer informasjon enn det tidligere var.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter