Mint Media er stolte av å levere Lødøen Bygg sin nye hjemmeside.

Vi har gleden av å presentere Lødøen Bygg sin splitter nye hjemmeside. Samarbeidet mellom Mint Media og Lødøen Bygg har resultert i en flott nettbasert plattform som reflekterer Lødøen Bygg sin ekspertise og dedikasjon til kvalitetshåndverk.

Leveranse: Nettside

Lødøen Bygg er en anerkjent tømrerbedrift med fokus på et høyt nivå av profesjonalitet, kvalitet og engasjement for å alltid kunne levere de beste tømrertjenestene. De har lang erfaring med å levere tømrertjenester av høy kvalitet til både privat- og bedriftsmarked. 

«Vi er svært fornøyde med samarbeidet vi har hatt med Mint Media og vil anbefale Mint Media videre til alle som skulle trenge deres tjenester. Ikke minst er vi veldig fornøyde med den nye hjemmesiden vår»Christine P. Lødøen, Administrativ leder

Kundens behov

Kunden hadde behov for en ny og oppgradert hjemmeside som oppfylte dagens standard, og som er tilpasset alle plattformer, samtidig som at den er rask og pålitelig.

«Vi ønsket å lage en ny hjemmeside til vår bedrift, og har fått god hjelp og støtte av Mint Media gjennom hele prosessen. De har gitt oss verdifull innsikt og god kunnskap i hva som er viktig å tenke på og ta hensyn til, og samarbeidet har fungert helt utmerket hele veien, fra idé til lansering og i etterkant. Det har vært en god dialog hele veien med svært kort responstid, et hyggelig svar på våre spørsmål eller ønsker har alltid kommet tilbake med én gang!»Christine P. Lødøen, Administrativ leder

Løsning

Løsningen for Lødøen Bygg ble å lage en ny hjemmeside som viser profesjonalitet og kompetanse. En moderne og brukervennlig utforming som gjør det enkelt for besøkende å navigere, finne informasjon og utforske tjenestene de tilbyr. Det skal være enkelt for kundene å ta kontakt med bedriften samt være brukervennlig og passe til alle enheter.

«Mint Media har også tatt hånd om alle lovkrav innen personvern og GDPR på en profesjonell og effektiv måte. For oss som ikke kjenner denne bransjen like godt, har det vært trygt og godt å ha med Mint Media på laget, slik at vi kan være trygge på at vår hjemmeside møter alle lovkrav og standarder på en tilfredsstillende måte. Deres faglige nivå innen nettløsninger, oppbygging av hjemmeside og SEO-arbeid har også vært veldig bra.»Christine P. Lødøen, Administrativ leder

Resultat

Den nye hjemmesiden til Lødøen bygg er et resultat av en nøye planlagt og skreddersydd prosess utført av Mint Media. Med fokus på brukervennlighet og moderne design, er nettstedet utformet for å gi besøkende en enkel og informativ opplevelse. Vi sørget for at nettstedet deres oppfylte alle relevante lovkrav og standarder, slik at Lødøen Bygg kunne være trygg på at personvernet ble ivaretatt på en profesjonell måte.

Fargepalett og typografi

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.