Edvard Grieg Korene fikk levert en flott og oversiktlig hjemmeside

Mint Media har utviklet en oversiktlig og rask side med brukervennlige løsninger. Nettsiden ser profesjonell ut og er innbydende å komme inn på for både eksisterende og potensielle kunder.

Leveranse: Nettside

Edvard Grieg Korene er Bergens største kororganisasjon, med over 200 sangere fordelt på ti ulike kor.  Korene opptrer både regionalt, nasjonalt og internasjonalt, og har de senere årene medvirket i forestillinger og innspillinger i verdensklasse gjennom sitt virke som operakor og symfonisk kor for Bergen Nasjonale Opera og Bergen Filharmoniske Orkester. 

Kundens behov

Kunden var på jakt etter en ny og moderne hjemmeside som formidlet deres visjon og hva koret tilbyr. De ønsket seg et brukervennlig design, som var intuitivt og lett å navigere på. 

Vi tok på oss oppdraget og jobbet nøye med å utforme en nettside som var tilpasset deres behov. 

Ved god kommunikasjon med kunden har det også vært god samarbeidsevne og vi har kommet til enigheter med løsninger på hjemmesiden samt kommet med våre anbefalinger for utforming og utseende.

«De ansatte i Mint Media har vært strålende å arbeide med i utarbeidelsen av vår hjemmeside. Gjennom hele prosessen ble vi lyttet til, og det ble funnet løsninger tilpasset våre behov.»Solveig Lavik, Assisterende daglig leder

Løsning

Vi tok først en nøye gjennomgang av deres eksisterende hjemmeside og identifiserte hvilke aspekter som kunne bli bedre. Vi la deretter opp en detaljert plan for hvordan vi ville endre nettstedet for å øke brukervennligheten og gjøre den enda mer attraktiv.

Etter en nøye utforming av design og mye jobbing ble det utformet en profesjonell hjemmeside som representerer det kunden ønsket å utforme visuelt.

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Resultat

Løsningen ble en stemningsfull, oversiktlig og moderne hjemmeside som gir et godt førsteinntrykk til besøkende. Siden er oversiktlig og rask med brukervennlige løsninger som gjør det enkelt for besøkende å finne informasjon.

Vi hadde gleden av å hjelpe kunden med å forbedre nettsiden deres ved å implementere et spesialtilpasset nyhetsarkiv. Med den nye funksjonaliteten kunne besøkende raskt og enkelt finne relevant informasjon og siste nyheter på nettsiden. Vår løsning gjorde det også mulig for kunden å organisere og publisere artikler mer effektivt, og dermed spare tid og ressurser. Med det nye nyhetsarkivet har kunden nå et moderne og funksjonelt nettsted som gir en sømløs brukeropplevelse for besøkende.

«Resultatet ble en veldig fin og funksjonell hjemmeside. Våre kontakter i Mint hjelper med evt endringer eller tekniske problemer umiddelbart, og er veldig hyggelig og serviceinnstilte. Tusen takk!»Solveig Lavik, Assisterende daglig leder

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter