Mint Media gav Hypnoseakademiet det ønskede resultatet

Ved hjelp av digital markedsføring, analyse og optimalisering har Mint Media gjennom 3 år hjulpet Hypnoseakademiet med å fylle opp sine kursklasser.

Hypnoseakademiet er landets ledende aktør innen hypnoseutdanning med både nasjonal og internasjonal godkjenning. Når Covid-19 erobret store deler av verden kom også behovet for å se etter alternative løsninger innad i bedriften. For å fortsatt kunne tilby den gode kursingen måtte det ut på nett – på en rask måte. Det var da E-Akademiene ble til, e-læringsportalen til Hypnoseakademiet og EFT Akademiet.

Med en samarbeidsperiode mellom Hypnoseakademiet og Mint Media som strekker seg tilbake til 2017, var det naturlig at vi ble en del av prosjektet med å utforme denne e-læringsportalen. Gjennom disse årene har vi hjulpet kunden med alt fra Google AdsFacebook-annonsering og nettside. Gjennom kontinuerlig oppdatering, analyse og optimalisering av annonser både på Google Ads og Facebook har Hypnoseakademiet hatt fulltegnede kurs alle de tre årene de har samarbeidet med oss i Mint Media.

“Jeg har over en lenger periode brukt Mint Media i forbindelse med analyse og annonsering på kanaler som Google, Facebook, etc., og er meget fornøyd med samarbeidet jeg har med dem og responsen det har gitt meg i form av nye kunder og økt omsetning. Mint Media er faglig dyktige og virker å strekke seg langt for kundene sine. Jeg har samarbeidet med diverse andre media-byrå i Bergen, og har derfor et godt grunnlag til å sammenligne.“E-Akademiene v/ Ronny Hansen

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Løsningen knyttet til E-Akademiene ble en intuitiv, trygg e-læringsportal av høy kvalitet som ble utviklet gjennom LearnDash. Et system som er bygd for WordPress og som kan integreres i alle nye nettsider vi i Mint Media utvikler.

“Jeg har benyttet Mint Media til å utvikle flere nettsider til mine prosjekter og jeg mildt sagt strålende fornøyd med arbeider webdesigner har gjort for meg her og hvordan resultatet har blitt.”E-Akademiene v/ Ronny Hansen

Hypnoseakademiet hadde lenge en tanke om å utvikle en e-læringsplattform uavhengig av Covid-19, men da epidemien kom ble digitaliseringsprosessen fremskyndet for å ivareta eksisterende, men også potensielle studenter. Gjennom LearnDash og E-Akademiene har alt blitt automatisert – noe som gjør prosessen lettere både for kundene og administratorer av plattformen. Hypnoseakademiet hadde tidligere flere enkeltkurs, pakker og utdanninger som var mulig å melde seg på online – derfor var løsningen gjennom LearnDash en perfekt match. På e-læringsportalen blir det nå tilbudt både abonnement, gratis-kurs og enkeltkurs, samt kurspakker som man både melder seg opp til, betaler og utfører på en og samme plattform!

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️