Mint Media har skapt resultater for Bergen Audio siden 2018

Siden vårt samarbeid startet har visjonen om å være tilgjengelig med informasjon ute på Google gjort at Bergen Audio sine resultater har økt

Bergen Audio består av profesjonelle audiografer som har en brennende lidenskap for en optimal lydopplevelse. Hos Bergen Audio kan du finne et stort utvalg av ørepropper og høreapparater som blir skreddersydd til ditt behov. Bergen Audio holder til i Bergen sentrum og arbeidet de legger ned for kundene sine er utført av dyktige og autoriserte audiografer med god erfaring og kompetanse. De tilbyr en rekke tjenester hvor de blant annet gir hørselsvurdering, hjelper deg med justeringer og finner rett høreapparat skreddersydd til din hørsel.

Mint Media har hjulpet Bergen Audio med sin synlighet på Google siden 2018. Vi har hatt fokus på å holde god kommunikasjon med kunden ved jevnlig oppfølging med rapporter. Vi har også bistått med markedsrådgivning ved behov.

Vi bistår Bergen Audio med deres Google-profil – herunder både optimalisering, administrasjon og analyse av resultater. Dette er en lokal synlighet som er essensiell for bedrifter i dag da det gir god lokal synlighet i verdens største søkemotor. Ved å ha en appellerende og optimalisert profil hjelper vi Bergen Audio med å være tilstede for kundene sine, slik at de enkelt kan finne informasjon om hvor de kan ta kontakt med dem samt hvilke tjenester og produkter de tilbyr.

Ved å levere en godt optimalisert og administrert Google-profil sørger vi for at man maksimerer synligheten man kan få fra denne oppføringen. Dette fører dermed til flere interessehandlinger, potensielle kunder som tar kontakt og ikke minst – salg. Vi har siden samarbeidet startet sørget for at Bergen Audio sin Google profil har vært enkel for både eksisterende og nye kunder å finne. Vi har også sørget for at oppføringen er visuelt fin å se på, og lagt ut god informasjon om deres produkter og tjenester. Dette gir kundene et godt inntrykk av bedriften.

Resultat som følge av optimalisering

Økning i søk
+83,75%
Økning i kundehandlinger
+64,65%
“Vi er meget førnøyde med både resultat og samarbeidet med Mint Media.”Erik Torall, Advokat MNA

Kundens behov

Behovet til Bergen Audio var å ha et profesjonelt ansikt utad på Google hvor de ligger synlig og tilgjengelig for både nye og eksisterende kunder. Hele grunnen til at Bergen Audio ble startet var fordi ventetiden på høreapparat fra det offentlige var lang. Service på disse måtte også utføres i Bergen sentrum. Det er derfor viktig for Bergen Audio å vise til sine kunder at de er tilgjengelig for alle som trenger nødvendig og rask hjelp.

Vi har gjennom samarbeidet beholdt deres visjon om å være et attraktivt valg for høreapparatbrukere og de som trenger å finne det rette utstyret for å bevare hørselen sin. Dette har vi gjort gjennom tjenesten Google Synlighet.

“Vi er utrolig fornøyde med samarbeidet med Mint Media. Mint sine kunderådgivere er veldig dyktig til å holde oss oppdatert på fremgang og endringer, og er veldig lett å snakke med. Vi opplever det som at vi er prioritert og tatt godt vare på hos dere”Saada Amina – Styremedlem og ansatt i Bergen Audio

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Løsningen for Bergen Audio var å styrke deres synlighet i markedet som en del av å bevare deres visjon. Derfor ble Google Synlighet det naturlige valget. Ved å levere en optimalisert Google-oppføring har det blitt enklere for potensielle og nåværende kunder å finne frem til rett informasjon om Bergen Audio gjennom et enkelt søk. I tillegg til å levere en oppdatert og optimalisert Google profil, som inngår i tjenesten, har Bergen Audio også hatt mulighet til å benytte seg av medierådgivning gjennom oss, noe som også inngår i tjenesten.

Vi tok en grundig behovsanalyse i forkant, for å finne ut hva de ønsket å få ut av markedsføringen sin og hvor det var nødvendig å legge inn ekstra midler.

Vi har siden samarbeidet startet hatt god kommunikasjonsflyt med Bergen Audio, og har jevnlig bistått med råd og tips innenfor digital markedsføring. Ved å bruke våre tjenester når Bergen Audio ut til flere mennesker med oppdatert informasjon som viser oversikt over deres produkter og tjenester, kun ved et enkelt søk.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter