Mint Media har utviklet ny hjemmeside for StudioNor!

Ved bruk av Facebook annonsering og en splitter ny hjemmeside fra Mint Media har StudioNor utvidet sin tilstedeværelse på nett

StudioNor har tidligere samarbeidet med Mint Media gjennom kjeden Sprek og Blid. På bakgrunn av vår tidligere leveranse til YogaNor ble det naturlig for dem å også velge Mint Media som samarbeidspartner for produksjon og drift av ny hjemmeside til StudioNor. Les mer om vårt samarbeid og se nettsiden vi bygget for YogaNor her.

StudioNor familien vokser stadig og har i dag 4 sentre, 65 medarbeidere og 2000 medlemmer. Selskapet brenner for å bygge folkehelse og bidra til økt livskvalitet hos folk flest. Det var derfor viktig med en nettside som kunne nå ut til den vide målgruppen. De ønsket ett moderne design og livlige farger og en god struktur som var brukervennlig.

StudioNor og YogaNor har nå fått nye nettsider som representerer det de ønsker å formidle til nåværende og potensielle kunder.

Resultater

Bilde av studio nor sin nettside
” I det siste har vi engasjert dei som digital markedsfører, for å fremme våre sentre på Facebook & Instagram.”Tine Samdal Olson, Daglig leder

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

I tillegg til ny hjemmeside har StudioNor også benyttet seg av annonsering på Sosiale medier gjennom Mint Media. Sosiale medier er et viktig verktøy for treningsbransjen – både for å bygge tilstedeværelse og god informasjonsflyt ut mot kunder som allerede kjenner til deg, men mest av alt for å nå nye kunder i de målgruppene man ønsker. StudioNor og YogaNor har et bredt tilbud som favner over mange forskjellige målgrupper – og da er det perfekt å kunne nå disse gruppene med det riktige, skreddersydde innholdet. Les mer om hvordan vi jobber med sosiale medier her.

StudioNor bruker en «management platform» kalt BRP – som skaper effektiv og enkel kommunikasjon mellom treningssenteret og kunden. Løsningen til StudioNor gjør det enkelt å administrere interne oppgaver, alt fra å registrere medlemskap til planlegging av timer. I tillegg til dette er systemet enkelt og brukervennlig for kunden.

Bilde av en dame som trener på StudioNor
Vi ser verdien av å ha ein medierådgiver, som kan bidra til at vi henger med i tiden når det gjeld websider, google og sosiale medier. Det har vi fått i Mint Media. For oss har Mint media vore ein god støttespeler, som har hjulpet oss med nyttig kunnskap og nyskaping.  Samarbeidet har vore tett og godt og vi har hatt dyktige kontaktpersoner, som har ytt oss rask og god kundeservice underveis.  Vi opplever at Mint media har stolthet i det dei gjer og leverer og eit brennende ønske om at vi som kunde skal lykkes.Tine Samdal Olson, Daglig leder

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter