Mint Media hjalp Atico slik at de fikk en ny moderne hjemmeside og økte sin tilstedeværelse på nettet

Mint Media har hjulpet Atico AS med en ny funksjonell hjemmeside og gjennom Digitalpakken har vi hjulpet Atico med deres synlighet og tilstedeværelse på Google med rådgivning

Kunde: Atico AS
Leveranse: Nettside Digitalpakken

Atico er en arbeids- og inkluderingsbedrift som produserer kvalitetshåndverk. De har i over 25 år jobbet med å gi mennesker muligheten til å arbeide, som er en sentral verdi i samfunnet. For Atico er det viktig for å gi den enkelte muligheten til å mestre eget liv gjennom arbeid. Dette bidrar til tilhørighet, selvstendighet og har stor betydning for helsen og økonomien til den enkelte.

Atico tilbyr en rekke tjenester innenfor håndverk, blant annet hjelper de deg med innredning til kjøkken, bad og vaskerom, hvor kvalitet alltid er i fokus. De har også et utsalg av mat og kaker, og tar også imot bestillinger til spesielle anledninger og kunders behov gjennom sin avdeling Solungmat & The Cakemakers.

Samarbeidet til Mint Media og Atico startet i April 2021, og vi har siden den tid hjulpet Atico med sin tilstedeværelse på Google, og laget en splitter ny hjemmeside som var helt essensielt for å samle all informasjon på et enkelt sted.

Atico har gjennom vår Digitalpakke fått en fullkommen Google Profil som viser deres kontaktinformasjon, og fremmer deres produkter og tjenester på en innbydende måte. Det er viktig å skape et godt førsteinntrykk til bedriften, og gjennom en oppdatert oppføring på verdens største søkemotor Google, kan kundene lett finne frem. Inkludert i konsulenttjenesten Digitalpakken er også medierådgivning, dette er en del av tjenesten der vi vil ta jevnlige oppfølginger med kunden, gi et overblikk over hvilke avtaler som er lønnsomme og eventuelt hvilke avtaler som ikke er det. Vi vil også være tilgjengelig for spørsmål om alt som angår digital markedsføring.

Resultater

Bilde av Atico
Bilde av en meny
Vi takker Mint Media for ny funksjonell og delikat nettside tilpasset vår bedrift. Bestillingsfunksjon for vår avdeling Solungmat & The Cakemakers har vært veldig viktig, og dette er det funnet gode løsninger på. Samarbeidet med vår kontaktperson har fungert utmerket med rask tilbakemelding og respons på våre spørsmål og redigeringer. Vi ser frem til videre samarbeid med Mint Media!Toril Moen, Daglig leder

Kundens behov

Atico hadde behov for en hjemmeside som var oversiktlig, informasjonsrik og som kunne være en enkel plass for kunder å ta kontakt. Atico ønsket å ha en bestillingsfunksjon for sin avdeling Solungmat & The Cakemakers der kunder enkelt kunne bestille mat og kaker gjennom et bestillingssystem.

Atico hadde et behov for å øke sin tilstedeværelse på Google og fronte sine produkter og tjenester tydeligere. Gjennom en godt optimalisert Google-profil sørget vi for Atico fikk maksimalt ut av synligheten sin gjennom å ha denne oppføringen. Det ble også lettere for både nye og eksisterende kunder å komme seg inn på nettsiden, da denne ble direkte linket opp mot deres Google-profil.

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Løsningen for Atico ble en ny funksjonell og delikat hjemmeside skal gjenspeile hvilke tjenester de leverer og deres fokus på arbeidskraft. Hjemmesiden er ren, ryddig og informativ. I tillegg inkluderer den brukervennlige løsninger som skal gjøre det enklere for personer med synsvansker å benytte seg av siden.

Det var også sentralt at Atico fikk et eget bestillingssystem når kunder ønsket å bestille mat og kaker fra deres avdeling Solungmat & The Cakemakers. Vi utviklet da en egen bestillingsfunksjon på hjemmesiden, der kunder enkelt kan sende inn sin bestilling direkte fra siden.

Ved ferdigstillelse ønsket Atico å skape trafikk til hjemmesiden sin samt øke sin tilstedeværelse og synlighet på Google. Løsningen ble da Digitalpakken med en Google profil som var godt administrert og optimalisert. Dette er en effektiv bidragsyter til økt lokal synlighet.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter