Mint Media hjalp BackupBanken med å skape en nettside som utstråler kompetanse og sikkerhet

Mint Media har levert BackupBanken sin nye funksjonelle hjemmeside som utstråler innovasjon. Denne hjemmesiden er smart og bistår kunden med god informasjon

Kunde: BackupBanken
Leveranse: Nettside SEO

BackupBanken ble etablert i 2014 og har siden den tid hatt god vekst og utvidet til å levere Backup tjenester til bedrifter i hele verden. De bistår sine kunder med å beskytte verdifull og forretningskritiske data.

Dersom man skulle være uheldig å miste større mengder data, er det en risiko for at det blir store konsekvenser for både ansatte og kunder i bedriften. BackupBanken hjelper deg med å sikkerhetskopiere alt av data på en naturlig og sikker måte, slik at man er godt forberedt dersom noe skulle skje.

Nylig ble BackupBanken Veeam sertifiserte, som betyr at de kan tilby sine kunder Veeam Cloud Connect som er en tjeneste for datalagring.
Silver ProPartners kan videreselge Veeam-løsninger, forutsatt at de oppfyller krav på Silver-nivå og kan behandle bestillinger gjennom Veeams kundesentersalgsteam.

BackupBanken`s partnerskap med Veeam sikrer at de kan gi kundene førsteklasses sky- og backup tjenester.
I tillegg, på grunn av regelmessig og omfattende opplæring/sertifiseringer, kan Backupbankens rådgivere og teknisk support team gi ekspertstøtte og veiledning gjennom alle stadier av kundereisen.

BackupBanken har allerede bygget seg en sterk kundeportefølje og hjelper både store og små bedrifter med å beskytte data. Allerede i 2008 ble de testvinner på funksjon i PC World sin test av online backup tjenester.

En av de beste måtene å ha sikret seg når uhellet er ute er å ha skaffet seg god backup. God backup er daglig sikring av de data som produseres og mulighet for rask gjenoppretting uavhengig av utstyr.

Samarbeidet til Mint Media og BackupBanken startet i 2020 og vi har levert en ny funksjonell og moderne hjemmeside. Dette har bidratt til at kunder kan komme lett i kontakt med bedriften, og får et raskt overblikk over hvilke tjenester de leverer.

Resultater

Bilde av backupbanken
I 4-5 år snakket vi internt om å skaffe oss en ny hjemmeside. Grunnet hektisk hverdag ble det hele tiden utsatt/nedprioritert. Vi ble kontaktet av en meget profesjonell rådgiver hos Mint Media som la frem noen gode løsninger for oss. Vi angrer i dag at vi ikke kontaktet Mint Media for flere år siden. Etter at den nye hjemmesiden kom på plass har vi opplevd en økning i både trafikk og kunder. Mint Media har bistått med alt fra rådgivning til utarbeidelse av hjemmesiden, samt kommunikasjon og oppfølging etter at hjemmesiden ble lansert. Siden er veldig oversiktlig både for IT-fagfolk og for sluttkunder. Kommunikasjonen og tilgjengeligheten er super!Ørjan Abelsen, Daglig leder – BackupBanken

Kundens behov

BackupBanken hadde behov for å skape en fellesarena for nye og eksisterende kunder. De ønsket seg en hjemmeside som kunne være profesjonell og oversiktlig.

Vi i Mint Media begynte da utarbeidelsen av hjemmesiden med god kommunikasjon med kunden hele veien. Det var også viktig for BackupBanken å skape en hjemmeside som var tilpasset alle bruksenheter, og ikke minst vise tilgjengelighet for sine kunder.

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Løsningen for BackupBanken ble en ny hjemmeside som viser profesjonalitet og kompetanse. Med den nye hjemmesiden ble det også lettere for kundene å ta kontakt med bedriften. BackupBanken sin hjemmeside har også et eget chat system der man raskt får svar på spørsmål man måtte ha. Hjemmesiden er både moderne og brukervennlig, og passer til alle enheter.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter