Mint Media hjelper Krogh Optikk med synlighet på Google

Krogh Optikk inngikk et samarbeid med Mint Media fordi de trengte en profesjonell koordinering av deres tilstedeværelse på Google. Mint Media overtok ansvaret for deres 19 forskjellige bedriftsprofiler og siden da har det blitt skrevet i overkant av 1000 forskjellige bedriftsinnlegg fordelt utover disse. Trafikkresultatene har kun pekt en vei –nemlig oppover!

Kunde: Krogh Optikk
Leveranse: Google profil

Gjennom tett oppfølging og detaljarbeid med 19 forskjellige Google profiler har trafikken i form av klikk, eksponeringer og interessehandlinger skutt i været for Krogh Optikk. 87% av trafikken består av personer som finner frem gjennom «oppdagelse». Oppdagelse defineres av Google som; «Kunder som har funnet oppføringen din ved å søke etter en kategori, et produkt eller en tjeneste». Spesielt denne parameteren har hatt en markant økning under Mint Medias administrasjon.

Visninger pr måned
+80 000
Oppdagelse
87%
Interessehandlinger
+2000
Bilde av krogh optikk screenshot

Kundens behov

Da Krogh Optikk kom i kontakt med Mint Media ble det presentert at de hadde et ønske om å få ryddet opp i bedriftsoppføringene de hadde ute på Google. De opplevde at det var utfordrende å få oversikt.

“Det er viktig for Krogh Optikk å være synlig. Det er på nett folk i dag orienterer seg. Det å ha god synlighet i de ulike medieflatene generelt, det er viktig, så der må vi rett og slett være på hugget hele tiden.“Anne Krogh Ankerstad, markedssjef i Krogh Optikk

Krogh Optikk var på jakt etter et selskap som kunne rydde opp i uoversiktligheten, gi profesjonelle råd, tilby tett oppfølging og være tilgjengelig slik at de alltid hadde noen å henvende seg til når informasjon og opplysninger på Google måtte oppdateres. For Krogh Optikk handlet det i bunn og grunn om å finne en aktør som kunne jobbe koordinert og effektivt med deres ulike oppføringer av Google My Business.

“Mint Media har hjulpet oss med å få et profesjonelt ansikt utad på Google. De gir oss god oppfølging, jobber proaktivt og oppdaterer oss på nye utvidelser av tjenesten vi har hos dem“Anne Krogh Ankerstad, markedssjef i Krogh Optikk

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Krogh Optikk har en sterk merkevare i bransjen. Denne fikk Mint Media i oppgave å ivareta ved å skape en lik markedsstruktur for de ulike bedriftsoppføringene, men samtidig la enkeltenhetene beholde sin særegenhet.

Det ble foretatt flere analyser i forbindelse med hvordan Mint Media kunne bruke det redaksjonelle innholdet kunden hadde tilgjengelig på best mulig måte. Ettersom Google har strenge retningslinjer i forhold til hva de anser som relevant innhold var det essensielt å hente ut Krogh Optikk sine største interessevekkere og styrker av dette.

Strategien var å skape best mulig digital tilstedeværelse, samtidig som det skulle foreligge et appellerende og moderne uttrykk ut mot kundene. Det ble løpende jobbet med relevant innhold i form av over 1000 forskjellige innlegg bestående av tekst og bilder fordelt utover disse 19 forskjellige bedriftsprofilene.

Mint Media jobber til daglig proaktivt for å sørge for at Krogh Optikk ligger foran i bransjen. Krogh Optikk kommuniserer mye med kundene sine gjennom digitale verktøy, og gjennom tett oppfølging fra Mint Media er bedriftsoppføringene oppdatert med siste nytt fra selskapet – til enhver tid.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter