Mint Media hjelper Sunt Rett Hjem med økt synlighet gjennom annonser på Google og Facebook

Som et resultat av annonseringensarbeidet ser vi en solid økning i antall konverteringer og transaksjoner på nettbutikken til Sunt Rett Hjem

Sunt Rett Hjem er glødende opptatt av sunn mat. Folks hektiske hverdag gjør at man ofte velger raske og mindre sunne løsninger til middag. Sunt Rett Hjem sin visjon er å bidra til at du får riktig påfyll i en travel hverdag, og leverer ferdiglaget sunn mat rett hjem til deg og familien din. Deres løfte er at du alltid skal få mat laget av faglærte kokker som bruker friske og ferske råvarer.

Sunt Rett Hjem har hatt et samarbeid med Mint Media i snart 2 år. Iløpet av denne perioden har vi hjulpet dem med synlighet i søk gjennom Google annonsering og annonser på Facebook som en informasjonskanal, hvor vi blant annet har ukentlig oppdaterte menyer med sunne måltider som kan leveres på døren.

Resultater

Transaksjoner
+63%
Unike kjøp
+68%

Kundens behov

Sunt Rett Hjem som ble etablert i 2017 har hatt et ønske om økt kjennskap hos befolkningen, både hos bedriftsmarkedet og privatpersoner. Det ble dermed naturlig å være mer synlig på søk gjennom Google annonsering. Dette har gjort at Sunt Rett Hjem har økt antall henvendelser og markert seg i et konkurransepreget markedet med mange tilbydere.

Annonsene på Facebook har vi brukt som en informasjonskanal for å øke kunnskapen til forbrukerne om det Sunt Rett Hjem leverer. Annonsene blir ukentlig oppdatert med nye menyer som treffer ethvert behov, enten det er til familier, lunsj på jobben eller julebord.

“Vi veldig fornøyd med Mint Media som samarbeidspartner. De svarer kjapt på telefon og mail, god kundeservice, folkene møter deg alltid med et smil og man får aldri et nei, alltid ja. De tar alle utfordringer på strak arm og gir oss god rådgivning på det vi trenger hjelp til“Eva Thomassen, Daglig Leder

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter