Mint Media og Polaris Nordmøre har samarbeidet for gode resultater

Det har blitt skapt en strøm av nye kunder, flere henvendelser og økt konverteringene

Polaris Nordmøre er Midt-Norges største Snøscooter, ATV og Rangersenter. I tillegg til et bredt utvalg av kjøretøygrupper finner du også alt du måtte trenge innen bekledning, transportering og utstyr. De tilbyr også et stort verkstedslokale med fagarbeidere som utfører de servicene og reparasjonene du måtte trenge.

Mint Media har hjulpet Polaris Nordmøre med Digitalpakken, samt synlighet i søk gjennom Google annonsering. Ved å være synlig i søk får de muligheten til å få en jevn strøm av nye kunder, skape flere henvendelser og øke konverteringene. Uten at det går på bekostning av markedsbudsjettet.

Kundens behov

Polaris Nordmøre ønsket hjelp knyttet til Digitalpakken for å navigere seg frem i den digitale støyen, samtidig som de kan bruke tiden sin på tjenester og produkter de tilbyr.

Samarbeidet mellom Polaris Nordmøre og Mint Media startet med et ønske om å forbedre markedsstrategien for å nå ut til flest målgrupper. Digitalpakken og Google Annonsering hjelper Polaris Nordmøre for å finne den rette veien til sine markedsgrupper.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.
Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Polaris Nordmøre ønsket i starten å prøve ut markedsføringen på kun populære produkter for å se hvordan dette slo an.

Ved god kartlegging for å finne en strategisk markedsplan, samt se hvordan markedet for Polaris Nordmøre sine produkter var fant vi en god slagplan som fungerte for markedet vi ønsket å nå. Løsningen gir kunden den oversikten og informasjonen som trengs ved å ta i bruk Digitalpakken og Google Annonsering.

Ved en god økning i målgrupper, fant vi den direkte løsningen for å kunne nå ut til flere kunder og sørge for å utnytte informasjons delen slik at dette hjalp både Polaris Nordmøre og kundene til å sørge for at riktig informasjon ligger ute.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter