Platander Samspill & Utvikling har fått god oversikt over markedet og nyttig rådgivning fra Mint Media

Platander Samspill & Utvikling setter pris på samarbeidet med Mint Media. Vi har hjulpet de med å få en helhetlig oversikt over de forskjellige plattformene de bruker penger på og har spart en del kostnader i forbindelse med markedsføring

Platander Samspill & Utvikling har siden 1995 jobbet med teater og kreativ pedagogikk for utvikling av individer, grupper og ledere. De arbeider både pedagogisk og artistisk med teaterformen playbackteater, og har skapt møteplasser med dynamikk for at mennesker skal få utforske ideer, virkeligheter og nye tilnærmingsmåter. Det er høyt fokus på å la tanke, kropp og følelser få ta plass i rommet. Dette bidrar til at det er større delaktighet og engasjement på arbeidsplasser og i livet generelt.

Mint Media og Platander Samspill & Utvikling har samarbeidet et par år og har på den tiden oppnådd gode resultater. Ved god rådgivning i Digitalpakken har vi fått kartlagt og tatt en god behovsanalyse til hvor Platander Samspill & Utvikling bør bruke sine penger markedsføringsmessig.

Ved å gjennomføre en grundig behovsanalyse og se på målgrupper, behov og økonomi får vi et fullstendig overblikk over hvilke muligheter og begrensninger det finnes og hvor vi bør kartlegge bedriften for å dekke behovene deres best mulig.

Resultat

Bilde av platander

Kundens behov

Kundens behov var å ligge tilgjengelig med god synlighet og ligge ute med god informasjon på deres Google-oppføring. Kundens ønske var også å ha en tett oppfølging med Mint Media. Dette er inkludert i tjenesten Digitalpakken. En del av tjenesten er at vi tar en god behovsanalyse og hjelper kunden med å få en tilstedeværelse på nettet hvor de sparer inn kostnader på tjenester de ikke har behov for.

Ved å kutte unødvendige kostnader kan man fokusere på hvor behovet til kunden ligger. Her kan det være å bruke penger på annonsering på de riktige kanalene eller å fokusere på kun tilstedeværelse på Google, som vi hjalp Platander Samspill & Utvikling med. God kommunikasjon og en egen medierådgiver, som er inkludert i Digitalpakken, fører til at Platander Samspill & Utvikling har en god markedsplan som skaper en god nytteverdi for kunden.

«Mint Media AS har följt oss upp tätt från början. De hjälpte mig att få en överblick över de olika platserna på internett jag betalade för i onödan. De hjälpte mig ur avtalerna som var olönsamma. Min google-profil för Platander Samspill & utvikling ser väldigt, väldigt bra ut visuellt. Den är också alltid uppdaterad, för både nya och befintliga kunder. Jag har haft en mycket bra upplevelse och har en känsla av att Mint går långt för sina kunder.»Jan Einar Platander, Daglig leder i Platander Samspill & Utvikling

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.
Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Med bruk av en markedsplan har Platander Samspill & Utvikling fått en oversikt over hvor kostnader blir brukt og hvor det er nødvendig å spare inn. Etter en nøye gjennomgang kan man også finne ut målgrupper og nytteverdi.

Løsningen til Platander Samspill & Utvikling ble Digitalpakken. Her får de levert en tredelt tjeneste, hvor de får en optimalisert Google profil, medierådgivning og analyse av deres nettsted.

Ved bruk av Digitalpakken fikk Platander et fullstendig overblikk over deres marked. I en travel hverdag ligger ikke så mye av fokuset på eksisterende avtaler og hvor man bruker budsjettet på markedsføring til en bedrift. Det er derfor Platander Samspill & Utvikling er glad for å ha oss. Ved å ha sin egen medierådgiver som følger opp og har et fullstendig overblikk, blir hverdagen mye enklere.

Ved bruk av en optimalisert oppføring har Platander Samspill & Utvikling fått en god synlighet på Google, er alltid oppdatert med den nyeste informasjonen, og ligger tilgjengelig for både nye og faste kunder.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter