Sammen Fantoft benytter Google 360 for å gi en virtuell fremvisning av deres lokaler

Som sertifisert Google Street View Trusted fotograf hjelper Mint Media Sammen Fantoft med å øke kundebasen og trafikken inn til deres treningssenter

Leveranse: Google 360

Sammen Fantoft ligger sentralt ved siden av Fantoft studentboliger og bare et steinkast unna bybanestoppet. På Sammensenteret på Fantoft finner du alt du trenger innen styrke og kondisjonstrening, samt et bredt utvalg av gruppetimer, klatrevegger, squashbaner, idrettshall og E-sportsrom.

Sammen Fantoft kontaktet Mint Media med et ønske om å vise frem senteret deres på en mer spennende og moderne måte enn hva vanlige bilder viser til, for sine nåværende og potensielle kunder. Derfor ble Google 360 et godt alternativ for dem, som gir kunden muligheten til å integrere med senteret på Sammen Fantofts nettside og på deres Google profil.

Google Street View Trusted fotograf

Mint Media er de første i Bergen som er Google Street View Trusted fotograf, og med det er vi:

  • Mottakere av Trusted-merket fra Street View
  • Fremstående bidragsytere med femti godkjente og publiserte 360-bilder
  • Oppført i indeksen vår over profesjonelle tjenestetilbydere
  • Utstyrt for å bruke Trusted-merkevareressursene i markedsføringsøyemed

Google 360 engasjer nåværende og potensielle kunder, og fører til økning i både trafikk og salg. Sluttresultatet er sammensatt av en rekke enkeltbilder, som tas ved hjelp av en smartphone eller et 360-kamera. Til slutt utgjør denne sammensetningen av bilder en virtuell opplevelse av hvordan lokalet og området ser ut i virkeligheten.

Resultat Google Ads og Facebook

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.