Gjennom samarbeidet med Mint Media fikk Sandland Holding en velfunksjonerende, profesjonell og brukervennlig nettside

Mint Media har hjulpet Sandland Holding med en ryddig nettside som når ut til den brede målgruppen som de ønsket

Leveranse: Nettside SEO

Sandland Holding AS ble opprettet i 1994 og er et investeringsselskap. Fokusområdene er omstilling av selskaper og eiendomsutvikling.
Sandland investerer og utvikler i både små og store bedrifter.

Sandland tilbyr et bredt spekter av tjenester innen bygg og anlegg, rehabilitering av leiligheter, akkvisisjon av landområder, handel og kjøp av selskaper som ønsker vekst. Vi kan trygt si at Sandland har et bredt kompetanseområde hvor de bygger verdier.

Resultater

Bilde av skjermer

Fargepalett

Kundens behov

Sandland Holding hadde et ønske om en oversiktlig nettside som beskrev virksomheten – som stort sett består av investeringer i eiendom og ulike virksomheter/selskaper. Det skulle være lett å navigere, både for fremtidige kunder og interessenter. Brukervennlighet stod høyt på listen, sammen med et rent og ryddig design. Målgruppen deres varierer stort og det var derfor viktig å utelukke unødvendig informasjon – og heller gå rett på sak!

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Etter å ha kartlagt Sandland Holdings behov bygget vi en profesjonell nettside som først og fremst har kunden i fokus. Nettsiden ble derfor designet med primærfokus på enkel navigering, et profesjonelt uttrykk og kort og konsist innhold. Nettsiden er rask, oversiktlig og er selvsagt tilpasset håndholdte enheter. Viktigheten av dette er stor, nettopp fordi salget av smarttelefoner og nettbrett er økende. Mobilen har rett og slett blitt vår nye PC – og vi skal kunne finne informasjon lett tilgjengelig når vi søker i farten.

Det blir gjennomført over 7 milliarder søk på internett hver eneste dag, og 92% av disse søkene blir gjort på Google. Derfor har vi også hatt fokus på søkemotoroptimalisering slik at bedriften synliggjør seg på nett.  Gjennom samarbeidet med Mint Media har Sandland Holding fått det de ønsket seg – en moderne og tydelig tilstedeværelse på internett som gjenspeiler hvem de er og hva de står for – nemlig kvalitet.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter