Select Gulv har fått utstillingsvindu på nett

Ekte håndtverk pakket inn i stilrent og lekkert design. Det enkle og brukervennlige grensesnittet gjør det til en lek å navigere på siden både fra mobil og PC.

Leveranse: Nettside

Select Gulv leverer kvalitetsgulv til både privatkunder og bedrifter i Bergen og omegn. Med årevis av erfaring og en dedikasjon for å skape flotte og funksjonelle gulvløsninger, har de bygget et solid navn og har mange fornøyde kunder. Med ny nettside tar de steget ut i den digitale verden og kan vise frem hva de har å by på til enda flere.

Kundens behov

Gulvleggingsfirmaet leverer både reparasjon og sliping av gulv, til komplette gulvløsninger med montering. De har også et showroom på Nesttun hvor kunder kan få se utvalget av designgulv, og hyggelige ansatte gir gode råd til løsninger og stil. Det som manglet var et digitalt kontaktpunkt, og behovet for en enkel og presentabel nettside meldte seg.

«Vi har alltid hatt jevn og god pågang av kunder, men fremtiden er digital og vi vil være tilgjengelig for kunder også på nett»Baste Ebbesvik, daglig leder i Select Gulv

Det var ønskelig med en løsning som ikke ville ta for mye tid fra prosjekter og leveranser, som byrået i stor grad kunne levere produsere uten mye innvirkning fra ressurser i Select Gulv.

Løsning

Etter en rask avklaring av ønsker, ble valget ble en onepager løsning som inneholder alt av nødvendig informasjon på en side, som kontaktinfo og kontaktskjema, samt et flott bildegalleri som viser frem utvalg og design fra forskjellige leverandører. Løsningen er enkel, men holder likevel topp moderne kvalitet og dekker alle krav til nettsider i dag. God SEO på siden sikrer også den viktige synligheten i søk.

«Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten, noe kundene setter pris på. Det samme kan også Mint Media tilby, derfor var dette en god match.»Baste Ebbesvik, daglig leder i Select Gulv

Resultat

Ekte håndtverk pakket inn i stilrent og lekkert design. Det enkle og brukervennlige grensesnittet gjør det til en lek å navigere på siden både fra mobil og PC. Harmonien i layout og bildebruk gjør reisen gjennom siden behagelig, og viser frem tjenestene og produktene Select Gulv leverer på en fin og oversiktlig måte.

«Vi er godt fornøyd med nettsiden som ble et fint digitalt utstillingsvindu, og dialogen med rådgiver har vært hyggelig.»Baste Ebbesvik, daglig leder i Select Gulv

Ønsker din bedrift enkle og raske løsninger på nettside? Ta kontakt for en hyggelig digitalprat!

Fargepalett og typografi

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.