Sigbjørn Vik & Son anbefaler Mint Media på det sterkeste

Sigbjørn Vik & Son har siden 2015 benyttet våre tjenester innen rådgivning og digital strategi. I tillegg til dette har vi ansvar for optimalisering og drift av deres Google-profil. I 2016 lanserte vi også deres nye nettside.

Murerfirmaet Sigbjørn Vik & Son AS startet i 1987, og har per idag 7 ansatte, herav en med meisterbrev. Sigbjørn Vik & Son AS har sentral godkjenning, og er godkjent for ansvarsrett. I løpet av disse årene har Sigbjørn Vik & Son utført over 3000 forskjellige jobber.

Samarbeidet med Mint Media ble til i 2015 da vi begynte å hjelpe Sigbjørn Vik & Son med Medierådgivning. Vi bistår blant annet med å nøste opp og evaluere avtaler de hadde med eksterne selskaper på digital markedsføring. Det finnes mange gode selgere i Norge, som gjør at det i en hektisk hverdag er fort gjort å inngå avtaler man egentlig ikke trenger. Derfor hjalp vi kunden ut av avtaler som de ikke tjente penger på, samtidig som vi forhandlet ned løsningene som de faktisk tjente penger på. På denne måten fikk de maksimal utnyttelse og effekt av sitt markedsbudsjett.

“Mint Media hjelper oss med markedsføringen vår. Vi har tidligere brukt flerfoldige tusen unødvendig på katalogtjenester på nettet som ikke har gitt oss noe igjen. Etter at vi engasjerte dem har de hjulpet oss med å få oversikt, sagt opp unødvendige avtaler og fått prisene betydelig ned på de avtalene vi ønsker å ha videre. På denne måten har vi spart mye penger.” Vi kan på det sterkeste anbefale andre å bruke Mint Media!Ove Vik, daglig leder i Sigbjørn Vik & Son AS

I tillegg til rådgivning har vi ved optimalisering og kontinuerlig drift av deres Google-profil løftet trafikken fra lokalområdet. Dette betyr da at det er enklere for eksisterende kunder å finne tak i dem – samtidig som de har god tilstedeværelse for nye kunder i lokalområdet og potensielle kunder som har fått dem anbefalt over jungeltelegrafen.

“Den totale kostnaden på markedsføring har gått betraktelig ned, samtidig som vi har opplevd å få mer igjen for stedene vi står igjen med. Vi har også registrert at antallet henvendelser fra katalogbransjen har gått betraktelig ned etter vi fikk hjelp av Mint Media – da vi henviser alle katalog- og nettannonsører videre til dem.Ove Vik, daglig leder i Sigbjørn Vik & Son AS

Ny nettside

I 2016 lanserte vi deres nye nettside – et stilrent og moderne design som er skapt for å generere henvendelser. Siden er mobiltilpasset slik at den passer godt på alle håndholdte enheter. Dette er viktig med tanke på hvor stor andel av lokale søk som utføres på nettbrett og mobil.

Siden er også driftet av oss slik at den kontinuerlig blir oppdatert med endringer i tekst, bilder, referanser o.l. etter ønske fra kunden.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Våre tjenester