Skadealliansen Bergen når sin kundemasse ved hjelp av Mint Media

Ved bruk av treffsikker annonsering og nøye oppfølging har vi funnet den perfekte markedsplanen sammen

Skadealliansen er et norskeid selskap som er drevet av fagfolk med lang erfaring og høy kompetanse. De er kjent for sin raske responstid og sine fornøyde kunder. Mange av deres ansatte er med på eiersiden i Skadealliansen. Dette sikrer at det er nærhet til ledelse, sikrer optimal ytelse og trygger kontinuiteten. Skadealliansen tar sikkerhet, helse og arbeidsmiljø på alvor. Ved bruk av moderne utstyr og miljøvennlige produkter kan du trygt velge Skadealliansen til å hjelpe deg.

Et samarbeid mellom Skadealliansen Bergen og Mint Media har gjort at de er mye mer synlig på Google ved hjelp av to tjenester vi tilbyr – Digitalpakken og Google Ads. Dette bidrar til økt kundemasse og at vi har funnet en løsning som har gjenspeilet forventningene vi hadde. Ved bruk av forhandlinger i Digitalpakken har vi strammet inn på bruk av penger på unødvendige løsninger, og legger pengene direkte hvor det oppnås ønskede resultater.

Resultater

Klikk
+71%
CTR
+103%
CPC
-44%

Kundens behov

Skadealliansen Bergen sitt behov var å bli mer synlig på nettet, dette fordi de var et nyoppstartet firma og ønsket å øke markedsføringen til sine målgrupper. Ved å samarbeide med Mint Media kom vi frem til en løsning. Ved å bruke Digitalpakken og Google Ads kunne vi bidra med at Skadealliansen Bergen sitt behov ble løst ved enkle løsninger.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.
Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Digitalpakken bidrar til at Skadealliansen Bergen dukker opp på Google ved en optimalisert oppføring hvor alle tjenestene kommer klart å tydelig frem, og viser kunder en god beskrivelse av hvilke tjenester Skadealliansen Bergen driver med. Vi startet med Digitalpakken for å se hvilke resultater dette ga. Når vi så hvor mange aktuelle kunder som søkte på oppføringen hadde vi en gjennomgang med de for å se hvor vi kunne øke målgruppene og tilfredsstille behov for mer markedsføring.

Løsningen her ble annonsering på Google, hvor vi da tok oss av analyse av søkeord, målgrupper og hvor vi kunne utfylle behovet til Skadealliansen på best mulig måte. Ved å annonsere til de riktige målgruppene så vi en økning i henvendelser og at kunder fant tjenestene de trengte. Dette førte også til at Skadealliansen Bergen fikk en mer strukturert markedsplan for å kunne øke kjennskap ved å skape god synlighet.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter