Skills Trafikkskole når flere elever med Google annonsering

Ved hjelp av en oversiktlig og gjennomført oppføring og treffsikker Google annonsering har markedsføringsplanen til Skills Trafikkskole blitt enda bedre! Vi har funnet en løsning som gjenspeiler deres forventning

Skills Trafikkskole består av engasjerte og humørfylte lærere og tilbyr opplæring i flere førerkortklasser. Skills Trafikkskole sørger for at deres lærere alltid er oppdatert på pedagogiske opplæringsmetoder samt gjeldende lover og regelverk. Dette er en trafikkskole som virkelig passer på at de skal gjøre sitt beste for at du skal nå dine mål.

Mint Media har hjulpet Skills Trafikkskole med å være synlig på Google ved hjelp av Digitalpakken og synlighet i søk gjennom Google annonsering. Vi har i tillegg hjulpet Skills Trafikkskole med drift av deres nettside.

Resultater

Resultatet ble en ren, moderne og mobilvennlig nettside med kurskalender og pakkemoduler for deres ulike kurs.

Siden vi lanserte deres nye nettside i 2018 har det ført til en økning i resultatene som illustrert under;

Visninger
+62%
Klikk
+104%
CTR
19,95%

Kundens behov

Skills Trafikkskole ville øke sin synlighet på Google, og dette ved hjelp av en god optimalisert oppføring, annonsering via Google Ads og drift av deres hjemmeside. Dette var starten på et flott samarbeid med oss i Mint Media. Ved hjelp av spesifikke og nøye planlagte kampanjer kunne vi bidra til at behovet til Skills Trafikkskole ble løst på en profesjonell og oversiktlig måte.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.
Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Ved hjelp av Digitalpakken har vi også kartlagt markedsplanen til Skills Trafikkskole. Vi tar oss av forhandlinger med de forskjellige katalogtjenestene og kommer med tilbakemeldinger på hvor de bør investere pengene markedsføringsmessig for deres bedrift. En optimalisert oppføring som er inkludert i Digitalpakken er en unik mulighet for bedrifter å vise frem deres produkter og tjenester. Skills Trafikkskole får vist frem klassene de tilbyr opplæring i, og de kan også få frem all informasjon de ønsker at kunden skal se ved å ta første Google søk på Skills Trafikkskole.

Gjennom annonsering i Google Ads har vi hjulpet Skills Trafikkskole ved å finne riktige søkeord ved hjelp av en søkeordsanalyse. Det vi kan se er at de når den effekten som først var målet. De ønsket å skape kundeengasjement med god synlighet. Dette fører til at de er enkel å nå, enkel å finne og kommer frem til målgruppene de ønsket. Ved å ta over driften på deres hjemmeside hjelper vi også Skills Trafikkskole med å alltid holde informasjonen tidsriktig og oppdatert for en optimalisert kundeopplevelse.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter