SOBBL valgte Mint Media til å produsere deres nye nettside.

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag (SOBBL) kom i kontakt med Mint Media da de var på utkikk etter en ny nettside og en bedre fungerende digital plattform for deres medlemmer. Den nye nettsiden ble lansert i september 2018 og har siden høstet gode tilbakemeldinger fra deres medlemmer.

Kunde: SOBBL
Leveranse: Nettside

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag (SOBBL) er et samvirkeforetak som har til hovedformål å skaffe boliger til andelseierne. SOBBL er forretningsfører for alle typer boligselskap; borettslag, sameier og boligaksjeselskap. De påtar seg også prosjektleder oppdrag for borettslagene, både store og små prosjekt. SOBBL Eiendomsmegling AS er datterselskap av SOBBL, som er franchisetaker i Grimsøen & Partners.

Gjennom god oppfølging, idéutveksling og faglige råd ble det utviklet en tidsriktig, moderne og brukervennlig nettside for SOBBL som ble lansert i september 2018

Kundens behov

Ettersom at Sarpsborg Og Omegn Boligbyggelag er fordelt på flere områder og avdelinger, opplevde styret det som en utfordring at det var mange ledd i selskapet som hadde ulike ønsker om hvordan nettsiden skulle struktureres og se ut. Av den grunn var SOBBL på jakt etter en profesjonell aktør, som kunne komme med tydelige idéer og ekspertråd. Ansatte og medlemmer i SOBBL hadde tidligere opplevd den forrige nettsiden som utdatert og lite brukervennlig. Brukeradferd ble med andre ord et stort fokus i dette prosjektet.

SOBBL deler enorme mengder informasjon med kundene sine og var dermed også avhengig av at Mint Media kunne levere en nettside som kunne håndtere all informasjon som; medlemsfordeler, innlogging til min side, styreportal og betalingsløsninger for medlemsskaper. I forhold til valg av leverandør var det viktig for SOBBL at prosessen skulle være effektiv for dem og selvsagt at sluttprodukt ble levert til en konkurransedyktig pris.

Våre tjenester

Løsning

Rådgiver og webdesigner la opp en klar slagplan som ble gjennomgått med SOBBL tidlig i prosessen. SOBBL hadde hele veien tilgang til produksjonsmiljø slik at de kunne se hvordan prosessen utviklet seg i forhold til deres ønskede revisjoner på utkast. Gjennom god oppfølging, idéutveksling og faglige råd ble det utviklet en tidsriktig, moderne og brukervennlig nettside for SOBBL som ble lansert i september 2018. Siden den gang har vi driftet siden i forbindelse med redaksjonelle endringer og generelt vedlikehold og videreutvikling.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter