Strykejernet Kunstskole når ut til flere kunstneriske sjeler ved hjelp av Mint Media

Ved hjelp av Google annonsering og Digitalpakken har Strykejernet Kunstskole blitt mer synlig på Google

Strykejernet Kunstskole har over 30 års erfaring og er en av Oslos mest ettertraktede kunstskoler. Kunstskolen passer for deg både om du er nybegynner eller ønsker å videreutvikle dine ferdigheter. Strykejernet Kunstskole kan tilby kunnskap, undervisning og veiledning i et sosialt og kreativt miljø med stor kunstnerisk takhøyde. Kunstfeltet har aldri vært større eller mer komplekst, og Strykejernet Kunstskole kan tilby et bredt og variert undervisningstilbud.

Siden samarbeidet mellom Strykejernet Kunstskole og Mint Media startet har vi hjulpet dem ved bruk av Digitalpakken og Google annonsering, for å nå ut til flere kunstneriske sjeler. Med søkeordsanalyse og en god målgruppestrategi har vi sørget for at informasjonen treffer de riktige menneskene.

Resultat

CTR
9.34%

Kundens behov

Samarbeidet mellom Strykejernet Kunstskole og Mint Media startet med et ønske om å øke tilstedeværelsen på nett. Som en av Oslos mest ettertraktede kunstskoler var det også et mål å bli mer synlig for flere kunstneriske sjeler og få inn søkere til kunstskolen.

Ved hjelp av Digitalpakken og
Google annonsering har Mint Media sørget for at Strykejernet Kunstskole når ut til flere med riktig informasjon og gode annonser om utdanningen de tilbyr.

Vårt samarbeid med Mint Media har vært godt gjennom flere år. Kundekonsulentene er flinke til å kommunisere og resultatene speiler deres kompetanse. Dette har gitt oss økt synlighet på digitale medier, og utgjør et viktig bidrag tilknyttet formidlingen av utdanningstilbudet ved Strykejernet Kunstskole.Rektor, Kjetil Teigen

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.
Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.

Løsning

Løsningen ble en kombinasjon av både Digitalpakken og Google annonsering. Ved bruk av en optimalisert Google oppføring, har samarbeidet bidratt til at hvis man tar et enkelt søk på Google er det lett å finne frem til Strykejernet Kunstskoles kurs og oppdatert informasjon om dem.

Før vi startet opp annonseringen gjorde vi en grundig søkeordsanalyse, hvor vi kom frem til målgrupper og hvordan vi skulle treffe disse med relevante søkeord på Google. Dette gjør vi for å alltid for å sørge for at kostnaden som blir brukt på markedsføring går til de rette kanalene og mot de riktige menneskene. Annonsene blir tett oppfulgt og vi optimaliserer disse når vi ser behovet.

Vi sikrer alltid at Strykejernet Kunstskole er oppdatert med den nyeste informasjonen og best mulig annonser. Ved å bruke både Google annonsering og Digitalpakken sørger vi for at Strykejernet Kunstskole kan nå ut til mennesker som ønsker å enten begynne med kunst eller videreutvikle deres kunstneriske egenskaper.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter