Tone Lise Akademiet anbefaler vårt kurs i Google Ads

Tone Lise Akademiet er et av flere selskap som har benyttet seg av et av våre kurs innen Google Ads. Det er alltid gøy å motta positive tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltagere.

Tone Lise Akademiet ønsket å øke sin digitale kompetanse internt og bestilte derfor et tre-dagers introduksjonskurs i Google Ads for å lære grunnleggende prinsipper om hvordan annonseverktøyet fungerer og hvordan de selv kan administrere og justere deres egen annonsekonto på en god måte.

Kurset inneholdt grundig gjennomgang av grunnleggende parametere og funksjoner i Google Ads slik at kursdeltagerne skulle være mest mulig skikket til å drifte og administrere sin egen annonserigg i årene fremover.

“Vi ønsket å håndtere Google Ads in-house og trengte kunnskap på området. Vi er nybegynnere og hadde behov for grunnleggende innføring. Det er mye som skal læres, og det passet oss utmerket at innholdet ble fordelt over tre dager. Vi fikk en hjemmeoppgave hvor vi jobbet praktisk med ny kunnskap fra kurset. Kursholder formidlet innholdet på en bra måte, og var opptatt av at vi skulle forstå! Han er serviceminded og god på oppfølging. Vi gir med glede vår anbefaling!”Trude Marie Justad, Prosjektleder

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.