Ved hjelp av Mint Media har YogaNor fått en fin hjemmeside og treffsikker annonsering!

Ved bruk av Facebook annonsering, digitalpakken og en splitter ny hjemmeside fra Mint Media har Yoga Nor utvidet sin tilstedeværelse på nett

YogaNor er en del av et fullverdig treningstilbud gjennom treningssenteret StudioNor i Knarvik. Våren 2021 ble Pure Hot Yoga i Eidsvåg en del av familien. Senteret har nå 15 lærere og tilbyr et bredt utvalg av ulike former for yoga for å kunne møte ulike behov.

YogaNor & Pure Hot Yoga er bygget med hjerte for å imøtekomme alle dere som har lyst til å innvie yoga i hverdagen.

Siden samarbeidet mellom StudioNor og Mint Media startet så har vi bistått med DigitalpakkenFacebook annonsering og hjemmeside for å nå ut til et stort publikum som ønsker å både trene og delta på yogakurs. Vi har en målrettet annonsering for å nå flest mulig hvor vi bistår med vår rådgivning og kunnskap.

I ettertid har vi utviklet en nettside for StudioNor. Les mer om saken her.

Resultater

Bilde av yoganor nettside
” I det siste har vi engasjert dei som digital markedsfører, for å fremme våre sentre på Facebook & Instagram.”Tine Samdal Olson, Daglig leder

Kundens behov

StudioNor har sammen med Sprek og Blid hatt Mint Media som samarbeidspartner siden 2017. Det ble designet og utviklet en felles hovedside med undersider til de ulike sentrene i kjeden. StudioNor har videre brukt Mint media til å utvikle ny side til YogaNor og våre to yogasentre.

Samarbeidet mellom YogaNor og Mint Media startet med at YogaNor skulle utvide og da ville det komme ny informasjon. Som det første senteret i Norge som fikk yogastudio under samme tak var det et mål om å gjøre seg best mulig synlig på nettet hvor folk lette etter et slikt tilbud.

Ved hjelp av DigitalpakkenFacebook annonsering og en fin ny hjemmeside kunne vi få til at de lå ute med riktig informasjon og tilpassede annonser.

Bilde av damer som driver ed yoga

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Løsningen for YogaNor ble en stilfull og elegant side som gjenspeiler den rolige atmosfæren man kan finne på senteret. Siden er bygget i Wordpress med brukervennlige og responsive løsninger tilpasset alle brukere og enheter. Alle våre hjemmesider er selvsagt også godt søkemotoroptimalisert, slik at våre kunder skal få best mulig resultat i form av organisk trafikk fra Google og andre søkemotorer.

Vi ser verdien av å ha ein medierådgiver, som kan bidra til at vi henger med i tiden når det gjeld websider, google og sosiale medier. Det har vi fått i Mint Media. For oss har Mint media vore ein god støttespeler, som har hjulpet oss med nyttig kunnskap og nyskaping.  Samarbeidet har vore tett og godt og vi har hatt dyktige kontaktpersoner, som har ytt oss rask og god kundeservice underveis.  Vi opplever at Mint media har stolthet i det dei gjer og leverer og eit brennende ønske om at vi som kunde skal lykkes.Tine Samdal Olson, Daglig leder

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter