Vestnorsk Brunnboring har vært kunde hos Mint Media siden 2016, og er svært fornøyd med resultatene

Gjennom medierådgivning og Google Ads har Vestnorsk Brunnboring økt sin tilstedeværelse på Google samtidig som de kan fokusere på det som virkelig betyr noe for dem – deres tjenesteytelse.

Som landets eldste brunnboringsbedrift kan Vestnorsk Brunnboring stolt vise sin brede kompetanse, samt tjenestetilbud innen boring og fundamentering. Vestnorsk Brunnboring er en naturlig samarbeidspartner både for privatpersoner og bedrifter som driver innen bygg og anlegg.

Gjennom vårt samarbeid har Mint Media hjulpet Vestnorsk Brunnboring med å øke tilstedeværelsen på Google gjennom Google Ads, hvor de møter de riktige målgruppene uten at det går på bekostning av deres markedsbudsjett. Medierådgivningen har gjort hverdagen litt enklere for Vestnorsk Brunnboring slik at de kan fokusere på det som virkelig er viktig – deres tjenesteytelse.

Resultat – Økning pr. mnd

Sidevisninger
217%
Brukere
262%
Kontaktskjema
633%

Kundens behov

Vestnorsk Brunnboring sitt ønske var å øke tilstedeværelsen på Google, samt bedre synligheten mot konkrete målgrupper og geografiske områder. Vestnorsk Brunnboring ønsket en sparringpartner som kunne gi kvalifiserte råd innen digital markedsføring slik at de kunne prioritere markedsbudsjettet der det blir skapt størst verdi. De ønsket også bistand knyttet til telefonforespørsler fra både selgere og andre aktører.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Med Medierådgivning har Mint Media hjulpet Vestnorsk Brunnboring slik at de selv ikke må håndtere telefonforespørsler, samt veiledet dem gjennom hvilke kanaler og strategier som vil gi dem maksimalt ut av deres markedsbudsjett.

Etter en periode ble Google Ads lagt frem som en markedsaktivitet, med tilpassede annonser opp mot tjenestene de tilbyr. Dette førte til at de oppnådde den effekten de var ute etter – å skape kundeengasjement med god synlighet på Google. En godt optimalisert annonsekonto er “levende” og bearbeides kontinuerlig for å skape best mulig resultat for bedriften.

Vestnorsk Grunnboring er svært fornøyd med både resultatene og alle ringvirkningene som har kommet gjennom annonseringen på Google!

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter