Vi har laget ny nettside til Fana Paintball, Norges største paintball aktør.

Mint media har nylig lansert en ny nettside for Fana Paintball, komplett med en innovativ priskalkulator som er revolusjonerende for paintball-bransjen. Denne priskalkulatoren lar kunder enkelt beregne kostnadene for paintball-opplevelsen de ønsker.

Leveranse: Nettside

Fana Paintball er Norges største paintball aktør og har et godt etablert rykte for å tilby førsteklasses paintball-opplevelser. Gjennom de siste 15 årene har de bygget opp et enormt paintball-anlegg med flere forskjellige baner som kan tilpasses alle typer spill.

De tilbyr også en rekke forskjellige paintball-pakker for både privatpersoner og bedrifter, slik at alle kan nyte en spennende og utfordrende opplevelse. Med sitt fokus på sikkerhet, kvalitet og service er Fana Paintball det opplagte valget for alle som ønsker å prøve seg på denne adrenalinfylte sporten.

Kundens behov

Kunden hadde behov for en ny og moderne nettside som var enkel å navigere på, samtidig som de ønsket å fronte video på siden.

Kunden ønsket også en priskalkulator for å gjøre det lettere for kundene å beregne pris, basert på mange forskjellige parametere. Dette inkluderer blant annet utregning av varer i flere forskjellige momsklasser.

Samarbeidet med kunden har vært godt og våre anbefalinger har blitt vel tatt i mot gjennom hele prosessen.

«Samarbeidet har vært utmerket. Enkel og rask kommunikasjon og vi fikk svar daglig når vi lurte på noe. Møtene vi hadde var meget nyttige og Mint lyttet til hva vi hadde av ønsker og de leverte en side som avtalt, til avtalt tid. ANBEFALES!»Jan Georg Fjellbirkeland, daglig leder

Løsning

Utfordringen ble å lage en moderne nettside som var tiltalende for brukergruppen samtidig som den fungerte bra med den intuitive priskalkulatoren. Denne skal gjøre det enkelt for brukerne å finne nøyaktig pris samt sende en forespørsel til Fana paintball. Mobiltilpasning og tilrettelegging for andre håndholdte enheter var veldig viktig for kunden.

mockup fanapaintball

Resultat

Løsningen ble en fin, oversiktlig og moderne hjemmeside som gir et godt førsteinntrykk til kunden.

Vi laget en kalkulator som fikk med alle parametere som kunden ønsket, samtidig som det nå er mye lettere for kunden å finne riktig pris og deretter bestille direkte.

Nettsiden bruker mye videopresentasjoner, som ble løst på en elegant og sømløs måte.

Fargepalett og typografi

«Vi fikk lagd en priskalkulator til vår side, som overgikk de forventningene vi hadde. Vi fikk en ny side som var moderne, rask og lett å navigere seg rundt på. Vi er meget fornøyd. Vi kan trygt anbefale Mint, da vi ikke har hatt noen utfordringer som de ikke kunne løse.»Jan Georg Fjellbirkeland, daglig leder
Bilde av kalkulatoren til fana paintball

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.