HeimFinans samarbeid med Mint Media var en suksesshistorie.

Etter et ekstremt vellykket samarbeid innenfor en stram tidsramme har vi nå lansert HeimFinans sin fantastiske nye hjemmeside! Teamet vårt har jobbet hardt og samarbeidet sømløst for å sikre at resultatet er intet mindre enn imponerende.

Kunde: HeimFinans AS
Leveranse: Nettside

HeimFinans er en veletablert finansinstitusjon som tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester til privatpersoner og bedrifter. For å opprettholde sin konkurranseevne og møte de stadig skiftende behovene til kundene, bestemte HeimFinans seg for å skaffe seg en hjemmeside.  

Kundens behov

HeimFinans havnet i dialog med oss da de var på utkikk etter nye digitale løsninger. De ønsket å utvikle en responsiv, brukervennlig og funksjonell hjemmeside som kunne engasjere og betjene kundene på en hensiktsmessig måte. Imidlertid var de begrenset av en stram tidsramme, og de trengte en pålitelig partner som kunne levere prosjektet på kort varsel. 

«Vi er veldig fornøyde med vårt samarbeid med Mint Media så langt. Vi hadde en trang tidslinje å jobbe mot og Mint Media leverte virkelig på dette. Rask og effektiv leveranse med god dialog og gode innspill under hele prosessen.»Maria Kvamme, Daglig leder

Løsning

Vi gikk da sammen om å utarbeide en hjemmeside som sikret at krav og mål ble levert innenfor tidsrammen til kunden. Søknadsskjema måtte oppfylle flere krav, blant annet inneholde muligheten for å gjenoppta skjemautfyllelsen senere. Filopplasting og avanserte former for automatisk epost-utsendelser basert på forskjellige parametere var også funksjoner som måtte på plass. Dette løste vi med glans og kunden ble kjempefornøyd med resultatet. 

Gjennom nøye planlegging med HeimFinans, utviklet vi en skreddersydd løsning som ville gi brukervennlige opplevelser og samtidig fylle alle funksjonelle krav.  

Resultat

Med fokus på brukervennlighet og moderne design har vi utformet nettstedet for å gi besøkende en enkel og informativ opplevelse. Vi har sikret at nettsiden oppfyller alle relevante lovkrav og standarder hvorpå HeimFinans kan være trygg på at personvernet blir ivaretatt på best mulig vis. Vi har jobbet tett sammen med kunden for å skape et nettsted som er i tråd med deres visjon og ønsker.  

«Vi er veldig fornøyde med produktet vi fikk levert og kan absolutt anbefale Mint Media videre. Effektivt, høy kompetanse og veldig hyggelig - Vi kan absolutt anbefale samarbeid med Mint Media!»Maria Kvamme, Daglig leder

Fargepalett

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Våre tjenester

Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.